Přejít k hlavnímu obsahu

Láska prochází esportem. Představujeme 5 hvězd CS:GO a jejich drahé polovičky

14. 2. 2022 | 17:01 Counter-Strike 2 Lifestyle
Ani vrcholoví profesionální hráči se neobejdou bez lásky. Často se může zdát, že nabitý program, tréninky a cestování po světě můžou být pro esportové hvězdy překážkou. To ale není pravda, láska si vždy najde cestu. Pojďme se ke Dni svatého Valentýna podívat na 5 úžasných párů, které spolu tvoří známé CS:GO legendy a jejich milované polovičky.
Hvězdy CS:GO a jejich drahé polovičky
Hvězdy CS:GO a jejich drahé polovičky
Zdroj: grafika PLAYzone, fotky hráčů sociální sítě

Valentýn je tady! Každoroční svátek lásky a náklonnosti mezi partnery nám konečně zaklepal na dveře a my se s vámi i tentokrát podělíme o kus lásky, která nám vykvetla v esportu. Dnes se podíváme na 5 legendárních CS:GO hráčů, kteří nenechají dopustit na své drahé polovičky a rádi  se s nimi objevují na sociálních sítích. Jelikož je v tento krásný den nejdůležitější láska a ne herní výkony, nehledejte za naším výběrem žádné skryté úmysly ani žebříčky. Jedná se zkrátka o 5 zamilovaných párů a šťastných rodinek, na které je radost  pohledět! 

1. pashaBiceps

Náš výčet načínáme ve velkém stylu charismatickou polskou legendou, Jarosławem "pashaBiceps" Jarząbkowskim. Pasha už je sice po své divoké a úspěšné kariéře profesionálního hráče v zaslouženém esportovém důchodu, přesto fanoušci mohou oblíbeného veterána neustále vídat. Ať už se jedná o jeho streamerskou kariéru pro tým Liquid,  výstupy v reklamách, nebo třeba jeho nedávný zápasnický debut. Pasha na svých sociálních sítích často vystupuje se svou milovanou manželkou a je také hrdým tatínkem. Moc jim to spolu sluší!

pashaBiceps se svou manželkou
pashaBiceps se svou manželkou
Zdroj: Instagram: pashabiceps

2. f0rest

Když se řekne Counter-Strike, hned si vybavíme jméno švédského profíka Patrika "f0rest" Lindberga, opravdového veterána, kterého ovšem můžeme stále vidět v akci za tým Dignitas. Málokdo se může chlubit tak pestrou profesionální minulostí a působením v tolika špičkových týmech jako právě f0rest. Svůj čas strávený tréninkem už ale také musí hezkou řádku let balancovat se svou rodinkou. Od roku 2017 je šťastně ženatý a svou lásku, i jejich ratolest, dává často světu na odiv. 

f0rest se svou rodinou
f0rest se svou rodinou
Zdroj: Intagram: officialf0rest

3. H0bbit

Jako další nám padl do oka Abai "HObbit" Hasenov, kazašský profesionální hráč za Gambit Esports. Právě většina jeho CS:GO kariéry se až na několik výjimek váže na tuto ruskou esportovou organizaci. Ačkoliv nebyl vždy v úplně špičkové formě, nikdo mu neodpáře jeho zářné okamžiky, jako je například vítěztví na Majoru v Krakově z roku 2017. Právě v tomto roce se HObbit také oženil a dnes se i on pyšně chlubí svou manželkou a dcerou. 

HObbit a jeho rodina
HObbit a jeho rodina
Zdroj: Instagram: hobbitcze

4. gla1ve

Na čtvrté pozici se umístil legendární dánský tahoun a in-game leader Lukas "gla1ve" Rossander za tým Astralis. Právě jeho herní i kapitánské schopnosti a letité zkušenosti z různých týmů dovedly Astralis s gla1vem v čele rovnou ke čtyřem rekordním vítězstvím v rámci Majorů. Jeho portfólio osobních úspěchů se také nedávno rozšířilo, když se jemu a jeho drahé polovičce narodil syn Milas, se kterým rovnou letos novopečená rodinka oslavila první Vánoce. „Bylo to hektických 12 měsíců, událo se toho hodně,“ prozradil v nedávném rozhovoru v rámci příprav na IEM Katowice.

Vánoce u gla1va
Vánoce u gla1va
Zdroj: Instagram: gla1ve_csgo

5. Boombl4

Náš výběr uzavírá ruský profesionální hráč a in-game leader týmu Natus Vincere, Kirill "Boombl4" Mikhailov. V porovnání s některými legendami nemá tak letité zkušenosti, což ruského střelce v jeho výstupu nijak nezastavilo. Brzy si prostřílel cestu na vrchol a nyní působí jako kapitán jednoho z nejúspěšnějších CS:GO týmů na světě. Máme ho i jako takovou sladkou tečku na závěr, jelikož se tento elitní hráč oženil teprve nedávno, konkrétně v prosinci minulého roku. Společné fotografie s jeho nynější manželkou LiQueen můžeme pravidelně sledovat na jeho sociálních sítích!

Boombl4 a LiQueen
Boombl4 a LiQueen
Zdroj: Instagram: boombl4