Přejít k hlavnímu obsahu

Dva čeští hráči utvářejí evropský supertým! Zamíří do Entropiqu?

17. 2. 2022 | 09:00 PUBG: Battlegrounds Spekulace
Už dnes vypukne první důležitý evropský turnaj roku, ve kterém se budou snažit získat první PGC body a udělat tak první krok k postupu na světový šampionát. Důležitější ovšem je, že díky registracím se nám kromě těch oficiálních představují i zatím neoficiální soupisky týmů, pozornost českých fanoušků padá zejména na tým Mercurial. Kdo se v něm představí?
Nový supertým s českým zastoupením!
Nový supertým s českým zastoupením!
Zdroj: Entropiq

Před nějakou dobou jsme vás informovali o tom, že Dominik „Hawki“ Gryga míří do zahraničí. A nezůstane jen u něho. Již od čtvrtka 17. února vypuknou kvalifikace do prvního evropského turnaje sezóny. Díky dostupným registracím již víme, že dvě největší hvězdy českého PUBG - Matěj „Nowikk“ Krmela a Miloslav „PiXeL1K“ Feik - se představí v jednom týmu. Poté, co spolu na domácí scéně v týmu VIKÜRVI vyhráli všechno včetně MČR, spojí své síly poprvé i na evropském poli. Kdo se připojí do týmu k těmto dvěma nadaným hráčům?

Třetím do čtveřice hráčů je Nizozemec Jord „ibiza“ van Geldere. Pokud vám toto jméno nic neříká, pak se jedná o dlouhou stálici v týmu Liquid, kde se v minulosti stal dvojnásobným vicemistrem světa. V rámci své kariéry v PUBG si jen na turnajích vystřílel už více než 300 tisíc dolarů. Jedná se o jednu z největších a nejoblíbenějších postav evropské scény, spojení s českými hráči je tak opravdu líbivé. Jako posledního v sestavě figuruje PiXeL1Kův spoluhráč z posledního působiště Jere „Jembty“ Kauppinen. Finské dvojče si za svou kariéru prošlo špičkovými týmy FaZe Clan, Liquid či TSM a pyšnit se může výhrami přes 150 tisíc dolarů.

Nový supertým s českým zastoupením
Nový supertým s českým zastoupením
Zdroj: GLL

Celá čtveřice prozatím bude působit pod jménem Mercurial, PiXeL1K však na svém Twitteru již zveřejnil nápovědu, že již brzy by se tým mohl přesunout pod organizaci. Jako zajímavá možnost se nabízí Entropiq, který by měl mít pod smlouvou stále Nowikka. Je však otázkou, zda by tento tým organizace angažovala, když pod jejími křídly aktuálně působí balkánský PUBG tým, který dříve hájil jméno Redline.

Mercurial svoji pouť zahájí dnes od 18 hodiny vstupem do páté sezóny G-Loot, ve které se týmy utkají o v přepočtu více než 1 milion korun. Pokud vás zajímá, jaké další týmy se zde poperou o titul, navštivte tento odkaz. My vás samozřejmě v pokročilejší fázi budeme informovat o tom, jak se českým týmům dařilo. Stejně tak budeme pozorovat, co se kde šustne kolem Mercurial, protože tato sestava vypadá opravdu dobře!

Štítky: Nowikk, PiXeL1K
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!