Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se pro letošek stal tygrem? DTG oficiálně potvrdili posílenou sestavu

17. 2. 2022 | 14:25 Counter-Strike 2 Přestup
Už tento víkend čeká na pět domácích organizací vstup do letošní MČR sezóny. Někteří ještě oficiálně neodhalili své karty, ačkoliv se zdají být jejich sestavy kompletní. Jako další novou pětici potvrdili Dark Tigers, kteří postupně přivítali nové posily a vše zakončili právě dnes.
HenkkyG
HenkkyG
Zdroj: Dark Tigers

Dark Tigers si letos dali opravdu na čas. Před rokem jim prvotní nástřel připravované sestavy rozbila konkurence, a tak letos s ničím nepospíchali. Odhalování jednotlivých členů CS:GO sestavy pro letošní sezónu bylo roztaháno do několika týdnů, krůček po krůčku jsme se ale dostali do finiše a složení týmu je již oficiálně černé na bílém. Pětice přitom spolu už od konce ledna hraje zahraniční soutěž ESEA Advanced.

Jako první bylo potvrzeno setrvání Patrika 'outex' Tomka. Ten v DTG působí již od loňského dubna a jde o nejdéle sloužícího hráče současné sestavy. Tohle tvrzení však neznamená, že by z loňské pětice v tygří smečce nikdo nezůstal. Vedle outexe budou i letos střílet jeho krajané Ľuboš 'HenkkyG' Ilko a Martin 'creze' Bagala. Po odchodu Petera 'jaro' Raucha do Cryptovy bylo jasné, že nějaké změny proběhnout musejí.

Zásahy do soupisky nakonec byly potřeba dva. V týmu vedle jara skončil také primární sniper Kristián 'heikkoL' Garbera, který se na ESEA soupisce objevuje v sestavě GLORE, leč neoficiálně. Ve víkendové kvalifikaci na Tipsport CS:GO Bratislava by tak oba hráči mohli vyzvat svého bývalého zaměstnavatele.

A kdo tedy zaujme jejich místa? Dark Tigers se rozhodli zvolit sehrané duo, které se po několika měsících opět potká v jednom působišti. Michal 'majky' Švancara a Ondřej 'dr3wii' Vítek spolu například loni na jaře reprezentovali BloodyDevils, kromě toho v létě vyhráli LAN party Quietus Day pod názvem Bruh. Tohoto majkyho si hlavně nepleťte s Lukášem 'Majky' Měcháčkem, jenž DTG reprezentoval v minulosti. Tento majky přichází z půlroční štace v eSuba Youngsters, zatímco dr3wii naposledy nosil dres Fadee Gaming.

V lize ESEA Advanced má nové složení Dark Tigers prozatímní skóre 3-2, z čehož jedna výhra i jedna prohra byly kontumační. Již brzy uvidíme, jak se obměněné pětici bude dařit i na domácí scéně.

Posílená sestava Dark Tigers:

 Slovensko Patrik 'outex' Tomko
 Slovensko Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
 Slovensko Martin 'creze' Bagala
 Česká republika Michal 'majky' Švancara
 Česká republika Ondřej 'dr3wii' Vítek

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.