Přejít k hlavnímu obsahu

IEM: Odvrátí MOUZ, G2 či Liquid vypadnutí? Sledujte klíčové boje IEM s námi na streamu

19. 2. 2022 | 12:30 Counter-Strike 2 Preview
Skupinová fáze IEM Katowice se přehoupla do předposledního dne, který je pro řadu týmů klíčový. O udržení v turnaji totiž bojuje hned několik velkých jměn, mezi nimi také obhájce loňského titulu Gambit, favorizovaný tým G2, nebo frozen a jeho MOUZ.
Frozen
Frozen
Zdroj: Twitter @mousesports

Druhý den skupinové fáze IEM Katowice přinesl jména prvních postupujících do Spodek Arény, ale také jména prvních týmů, které si balí kufry. Svou roli černého koně zatím potvrzují Heroic, kteří si vystříleli postup přes Vitality,  v play-off nebudou chybět ani loňští vicemistři z Virtus.pro. V turnaji však po druhé prohře nepokračují OG ani Copenhagen Flames.

Teď se však soustřeďme na dnešek. Program našeho streamu vypukne bojem ve skupině B, ve které se o udržení v turnaji utkají favorizovaní G2 proti americké naději Liquid. Paralelně s tímto duelem se potkají severské celky Astralis a ENCE. Oba eliminační zápasy odstartují ve 12:30.

Od 16:00 se naopak přesune pozornost na boje o play-off. Na streamu odvysíláme souboj dvou oblíbených týmů, FaZe a fnatic, kterým před startem turnaje jen málo kdo věštil postup do Spodek Arény. Ve stejný čas si o postup zahraje největší favorit turnaje, NAVI, který narazí na FURIA. Dobrou zprávou je, že se k týmu vrací také kapitán Kirill "Boombl4" Mikhailov, který se už po covidu uzdravil.

A den zakončí David "frozen" Čerňanský. Jeho MOUZ si to rozdají s Ninjas in Pyjamas, poraženého však čeká pouze cesta domů. To samé platí také o posledním sobotním zápase, kde se utkají dva z největších favoritů turnaje. Z dvojice Gambit a Vitality však může v Katovicích zůstat pouze jeden.

Dnešní rozpis zápasů na streamu:

Nezapomeňte, že sledováním našeho Twitche se můžete zapojit do dvou parádních soutěží. Díky Tipsportu mohou diváci starší 18 let vyhrát Nety, tedy měnu pro sázení na této platformě. Vedle toho máme na našem kanále během turnaje zpřístupněné FACEIT dropy, které vás mohou dovést k hezkým cenám.

Štítky: IEM Katowice
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.