Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport přichází s novou Brawl Stars sestavou!

21. 2. 2022 | 18:06 Brawl Stars Přestup
Organizace Sampi.Tipsport, kterou musí znát již téměř každý hráč Brawl Stars, oznamuje nové zvučné posily, jež se letos znovu pokusí v jejich barvách zopakovat triumf z roku 2020 v podobě prvního místa na MČR.
Sampi,Tipsport oznamuje novou Brawl Stars sekci
Sampi,Tipsport oznamuje novou Brawl Stars sekci
Zdroj: Sampi.Tipsport

Od Sampi se očekává jen to nejlepší, tento dominantní tým se může na poli Brawl Stars pyšnit všelijakými oceněními, zkrátka jejich sestava vládla tuzemské scéně. Na MČR 2021 se jim ale nepodařilo uhájit prvenství a v samotném grandfinále propadli týmu Inside Games. Toto zaváhání bude chtít napravit jejich nová sestava, složená z bývalých členů Karla „Kája“ Kočárka a Adama „Kepo“ Koplingera, ke kterým se přidala další známá jména – Václav „Vajdik“ Vepřek (Pepis.Shop), Jiří „Salty“ Vilímovský (Inside Games) a coach Jakub „Bubčo“ Čulaga (Pepis.Shop). 

Kája a Kepo jsou stálice týmu Sampi, po dohodě je ale opustil zkušený hráč Lodon, který se nyní snaží prosadit mimo tuzemskou scénu. Salty a Vajdik taktéž pochází z týmů, které se na MČR umístily na stupních vítězů a jejich forma je tedy také špičková. Jako první tým mají i svého trenéra, bývalého hráče známého pod nickem Bubčo, který věří i ve výsledky v zahraničí. K nové sestavě se nám vyjádřil takto:

Chceli sme postaviť 'super team', ktorý by mohol niečo uhrať aj v zahraničí a nie len v Česku. Tento rok z pohľadu coacha vidím zatiaľ veľmi pozitívne, myslím si, že máme na to sa ukázať aj v zahraničí. Čo sa týka MČR a ostatných lokálnych turnajov, tak máme jasno: všetko vyhrať. V teame máme zatiaľ veľmi pokojnú atmosféru tak dúfam, že nám to vydrží po celý rok,

Pár slov o svém novém týmu dodal i Kája:

Na tuhle sezonu se hodně těším. Budeme pracovat na tom, abychom se víc prosadili v EU a zároveň dominovali CZSK. Máme skvělý kolektiv a to je velký bonus,

Sampi mají teda zcela jasný cíl, opět dominovat, a to nejen na naší scéně. My jim samozřejmě budeme držet palce a těšíme se, až uvidíme jejich formu na prvních domácích turnajích.

Nová sestava týmu Sampi.Tipsport:

 Česká republika Karel "Kája" Kočárek
 Slovensko Adam "Kepo" Koplinger
 Česká republika Václav "Vajdik" Vepřek 
 Česká republika Jiří "Salty" Vilímovský 
 Slovensko Jakub "Bubčo" Čulaga (trenér)

Štítky: Sampi
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi