Přejít k hlavnímu obsahu

UniCup zahajuje 6.sezónu univerzitní ligy pro studenty vysokých škol

23. 2. 2022 | 18:26 Counter-Strike 2 Turnaj
Rozptýlení při studiu na vysoké škole? Právě to nabízí letošní šestá sezóna UniCupu pro studenty vysokých škol. Registrace tu ale nebude věčně, musíte si tak pospíšit!
UniCup League
UniCup League
Zdroj: UniCup

Nové semestry na vysokých školách některým přináší obavy z toho, co se bude dít dál. Ještě, že tu je UniCup, který všem studentům vysokých škol zlepší náladu. Hráči se mohou zúčastnit dvou kategorií, UniCup Prestige League a Unicup Classic League. 

UniCup Prestige nabídne pořádnou podívanou. V první lize tak dostaneme souboj UK, TUKE, UPJŠ, EUBA a UKF. Vůbec poprvé dostaly pozvánku i dva zástupci, a to sice STU a UNIZA za League of Legends a STU s UCM za CS:GO. Ti nejlepší z nejlepších si pak rozdělí v LoLku 1 000 euro, v Counter-Striku také. K tomu poputuje i 600 euro pro dva nejlepší týmy CS:GO v superfinále. Do Prestige se přihlásit nelze. Kam se tedy hráči přihlásit mohou?

UniCup League
UniCup League
Foto: UniCup

Na rozdíl od UniCup Prestige si v Classicu může zahrát každý. Samozřejmě, nesmíte působit i v první lize, to by nebylo fér. Poměřit své síly jinak může každý tým či univerzita a to v League of Legends a CS:GO. V porovnání s pátou sezónou došlo k navýšení cen od partnerů, tentokrát se jedná o věci v hodnotě 3 500 euro. Registrace pro League of Legends a CS:GO týmy jsou otevřené do 25. února. Přihlásit se ale můžete i jako jednotlivec. Více informací naleznete na oficiálních sociálních sítích

Zdroj: lancraft.cz
Štítky: Lancraft, UniCup
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.