Přejít k hlavnímu obsahu

Moc se těším, až se v dresu G2 ukážu před diváky, hlásí před čtvrtfinále IEM hvězdný m0NESY

25. 2. 2022 | 09:47 Counter-Strike 2 Video
Čtvrtfinále IEM Katowice je tady! Program vyřazovací části odstartuje zápasem Virtus.pro vs. G2 Esports, kde všechny oči směřují na ruskou hvězdičku m0NESYho. My vám se 16letým ostrostřelcem a pátým nejaktivnějším sniperem základní části přinášíme krátký rozhovor. Těšit se ale můžete na mnohé další, naše výprava do Katovic už započala!
 

Pro tebe to bude už druhý turnaj, jaká je týmová chemie?

Tým se cítí dobře, hodně spolu mluvíme a hrajeme. Po tréninku si chodíme zahrát FACEIT, trávíme čas společně. Chodíme spolu na oběd, na procházky, vždy děláme něco společně.

A jak to teda pomáhá týmové chemii?

Pomáhá to hodně, protože čas trávíme vždycky společně, ne odděleně. Pomáhá to, nevím jak, ale pomáhá. Více se navzájem poznáváme.

Jak se cítíš v barvách G2? Těšíš se na to, až se v nich předvedeš před fanoušky?

V minulosti jsem nosil černo-žlutou v NAVI, teď mám černo-červenou a ta se mi líbí více. Opravdu se moc těším, až se v tomhle dresu ukážu před diváky.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.