Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí hvězdy PUBG oficiálně podepsány! Jaká organizace je přivítala?

4. 3. 2022 | 18:40 PUBG: Battlegrounds Přestup
Pokud pravidelně čtete náš web, pak vám zajisté neuniklo, že dva čeští hráči se stali součásti velice silného týmu. Bylo tak pouze otázkou, v jaké organizaci se tento tým ocitne. Ve hře byli například Entropiq, jenž mají pod smlouvou hráče Nowikka. Nakonec je ovšem vše jinak a kluci míří do organizace se sídlem ve Skandinávii.
Nová sestava týmu SKADE
Nová sestava týmu SKADE
Zdroj: SKADE

Před nedávnem jsme vás informovali o složení evropského supertýmu, jehož součástí jsou i dva čeští hráči. Vzhledem k tomu, že se v týmu nachází světoví hráči s bohatou historií, byla jen otázka času, než se tento tým stane součástí organizace. Tento fakt byl potvrzen i českým hráčem PiXeL1Kem, který na svém twitter účtu napovídal, že sestava podepsala kontrakt.

Dnešním dnem se tým stává oficiální součástí norské organizace SKADE. Pojďme si organizaci představit. Její hlavní sekci tvoří tým ve hře CS:GO, který je tvořený bulharskými hráči, dle HLTV žebříčku se k dnešnímu datu udává tým jako 29. nejlepší na světě. Kromě toho zde nalezneme i Call of Duty Mobile sekci. Svou historií má i v PUBG. Minulý rok zde působila finská sestava, jejíž maximem bylo 7. místo na evropské PCS 4, tým ovšem na konci roku ukončil působení.

Kromě dvou zahraničních hráčů ibizu a Jembty, kterou svou část kariéry strávily v týmu Liquid, je součástí týmů i dvojice českých hráčů. Prvním z nich je Nowikk, který se v minulém roce stal vicemistrem světa s týmem Heroic. Čtveřici dále uzavírá PiXeL1K, který má bohaté zkušenosti nejen jako hráč, ale i jako trenér, kdy byl týmem TSM angažován pro světový šampionát jako trenér.

Nová sestava SKADE:

 Česká republika Miloslav "PiXeL1K" Feik 
 Česká republika Matěj"Nowikk" Krmela
 Nizozemsko  Jord „ibiza“ van Geldere
 Finsko  Jere „Jembty“ Kauppinen

Zdroj: SKADE
Štítky: PiXeL1K, Nowikk, SKADE
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!