Přejít k hlavnímu obsahu

Dárek pro fanoušky Formule 1: Staň se manažerem závodní stáje!

9. 3. 2022 | 10:10 Gaming
Populární série závodních her F1 od Codemasters bude mít od letošního léta vzdáleného příbuzného. Formule 1 se totiž dočká oficiálního manažera. „Vše máte pod kontrolou. Řiďte každé rozhodnutí,“ lákají Frontier Developments na svůj nový kousek.
F1 Manager 2022
F1 Manager 2022
Zdroj: Frontier Developments

Závodních her vznikla za poslední desítky let celá řada. Podobně jsou na tom manažerské simulátory. Ale F1 Manager? To tu nebylo už více jak dvacet let (posledním podobným titulem byl F1 Manager z dílny EA Sports z roku 2000).

F1 Manager 2022 bude postaven na kariérním módu. V něm si hráč může vybrat - půjde hned do přední stáje a bude bojovat o tituly? Nebo do nové éry Formule 1 nastoupí s týmem z dolních pater a dostane jej na vrchol? Záleží na každém, jakou cestu zvolí. „Vaším úkolem je zapůsobit na představenstvo tím, že splníte sezónní a dlouhodobé cíle a zajistíte svému týmu úspěch na další roky,“ přibližují vývojáři výzvy, kterým budou hráči čelit.

Jako manažer se budete starat o všechno - od vylepšování monopostů po zvolené správné závodní strategie. Především první zmíněný úkol bude s příchodem nových aut a pravidel extrémně zajímavý.

Datum vydání není přesně známo, F1 Manager 2022 ale na PC a konzole přijde v létě 2022.

Štítky: F1, manažer
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).