Přejít k hlavnímu obsahu

Bude Star Wars tématem nové sezóny Fortnite?

10. 3. 2022 | 14:45 Fortnite Spekulace
Kapitola 3 sezóna 2 bude, podle audiokazet a úniků ve hře, údajně spočívat v nadcházející válce na ostrově. The Imagined Order a The Seven půjdou až na dřeň, aby si zajistili, jeden nebo druhý, nadvládu nad ostrovem.
AT-AT (All Terrain Armored Transport)
AT-AT (All Terrain Armored Transport)
Zdroj: Lego

V nedávném příspěvku nikoho jiného než hlavního kreativního ředitele Epic Games, Donalda Mustarda,  však nacházíme náznak toho, že se možná chystá něco jiného. Podle úniků může i naznačovat nadcházející sezónu na téma Star Wars.

Donald Mustard je kontaktní osobou v Epic Games, která na sociálních sítích pravidelně sdílí nápovědy o nadcházejících spolupracích nebo sezónách. Za léta herního příběhu Fortnite už naznačil desítky partnerství, která se nakonec naplnila.
 

Když už o tom mluvíme, nejnovější nápověda představuje kus Lega patřící AT-AT (All Terrain Armored Transport) ze Star Wars. To přivedlo teoretiky a leakery Fortnite k šílenství, a to z dobrého důvodu. Vzhledem k tomu, že do hry byly před chvílí přidány další skiny Star Wars a soubory Lightsaber byly aktualizovány, není tato nápověda náhodná. Na základě dostupných informací a trochy spekulací mohou přicházet v úvahu dvě varianty. Avšak velmi odlišné. Buď se chystá spolupráce s Lego Star Wars nebo rovnou celá sezóna na téma Star Wars.

Vzhledem k minulé spolupráci se Star Wars, The Mandalorian a The Book of Boba Fett nelze vyloučit další crossover. Mnoho fanoušků a leakerů má dojem, a možná i trošku zbožné přání, že se připravuje sezóna na téma Star Wars. To však není moc pravděpodobné.

Válka mezi Imagine Order a The Seven dává logičtější návaznost v příběhu a sezóna na téma Star Wars by byla v tuto chvíli mimo místo a kontext.

Navíc vzhledem k tomu, že v dubnu 2022 vychází nová hra Lego Star Wars: The Skywalker Saga, se jeví spolupráce jako schůdnější. Mít však jedinečnou kosmetiku Star Wars Lego určitě také nebude k zahození.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.