Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapení Fnatic s třemi náhradníky! NIP jsou neporažení, jak se daří Entropiq?

12. 3. 2022 | 10:55 Counter-Strike 2 Reportáž
Třetí den skupiny A na ESL Pro League je minulostí. Na prvním místě se dál drží neporažení NIP, kteří si poradili s MOUZ. Entropiq ve druhém mači získali povinné tři body proti Looking For Org, v posledním špílu pak Fnatic přehráli G2.
Counter-Strike: Global Offensive
Counter-Strike: Global Offensive
Zdroj: twitch.tv/playzonecz

Skupina A na ESL Pro League přinesla již nejedno překvapení. Kromě prvního a posledního místa by málokdo přesně tipoval momentální pořadí. NIP se podle očekávání drží na prvních příčkách, Australané z Looking For Org pak okupují poslední flek. Ale mezi nimi se dějí věci.

Druhou postupovou příčku totiž mají pod svou kontrolou Fnatic. Tým, který prochází velice nepovedeným obdobím, si v důležitém mači poradil s G2 Esports. Valentin „poizon“ Vasilev, jeden ze tří náhradníků ve Fnatic, předvedl se svým AWP parádní show. Se skóre 79-50 nedal svým soupeřům šanci a dotáhl svůj celek k triumfu.

Tři body do tabulky si připsali také zástupci české organizace Entropiq. Ruská skvadra v černé a zelené se postavila australským Looking For Org. Po dvou jednoznačných mapách bylo hotovo, 2:0 pro Entropiq.

V nejvyrovnanějším špílu pátečního EPL se předvedl David „frozen“ Čerňanský se svými MOUZ proti NIP. Poté, co oba celky ovládly mapu soupeře, předvedli NIP neskutečnou teroristickou stranu na Miragi a upevnili si svou pozici na první místě.

Sobotní program EPL

12:30 - Looking For Org - NIP
16:00 - Fnatic - MOUZ
19:30 - G2 Esports - Entropiq

Všechny zápasy ESL Pro League můžete sledovat s českým komentářem na Twitch kanále PLAYzone.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).