Přejít k hlavnímu obsahu

Nový live event ve Fortnite? Na to zapomeňte

12. 3. 2022 | 11:55 Fortnite Spekulace
Kromě svých crossoverů je Fortnite pravděpodobně nejznámější pro své epické live eventy. Fanoušci je tak vyhlížejí všude, kde se dá. Ne za vším se ale skrývá nový event.
fortnite chapter 3
fortnite chapter 3
Zdroj: Epic Games

Fortnite kapitola 3, sezóna 1 přinesla hráčům spoustu zábavných novinek, od nových skinů a spoluprací, jako je například Uncharted's Nathan Drake, až po Klombo dinosaury, kteří se nyní potulují po ostrově. Nemluvě o nových mechanikách jako je slide nebo rukavice.

Vzhledem k tomu, že nadcházející sezóna začíná 20. března, hráči netrpělivě očekávají další velkou živou událost pro finále aktuální sezóny. Otázkou ale je, zda vůbec nějaká bude . Pokud ano, co Epic Games plánují?

agent Jones
agent Jones
Foto: Epic Games

V době psaní tohoto článku se zdá, že na konci 3. kapitoly nebude žádná live událost. Významní leakeři jako HYPEX se podívali na poslední opravu aktuální sezóny a nenašli žádné soubory pro live event. Je těžké zjistit, proč pro současné zakončení sezóny neexistuje žádná živá událost, ale ne každá se jí dočká, takže se může stát, že Epic Games zaměřují svou pozornost spíše na to, aby byla příští sezóna tak dobrá, jak jen může být.

 

To jistě zklame pár fanoušků, protože většina sezón končí nějakou významnou událostí. Samozřejmě vždy existuje šance, že Epic Games později přidají překvapivou aktualizaci pro živou událost, ale nezdá se to pravděpodobné, protože se již blížíme k ukončení tohoto období. 

I když není přesně jasné, proč podle všeho neexistuje žádný live event, je možné, že Epic Games místo toho plánují udělat něco speciálního na začátku sezóny 2. Jedna z teorií je, že na začátku nového období bude místo toho speciální událost, stejně jako tomu bylo v kapitole 2, sezóny 6, kdy Epic Games představil nový obsah formou hratelného příběhu pro každého hráče. A to namísto v jeden okamžik až při prvním spuštění hry po nasazení nové sezóny. Jak to tehdy probíhalo, si můžete připomenout ve videu od Alkana. Ale zatím je lepší si nedělat naděje, dokud Epic Games nic nepotvrdí.

Epic Games se zřejmě zaměřuje více na obsah pro 2. řadu namísto pořádání živé akce. Bez ohledu na důvod se nezdá pravděpodobné, že Fortnite současná fáze hry bude zakončena živou událostí, tak jak bylo převážně obvyklé, ale pokud se něco změní, určitě vás budeme informovat.

Štítky: Fortnite, live event
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.