Přejít k hlavnímu obsahu

Místo erotiky zaplatil slečně za kamerou 450 tisíc korun za hraní videoher

16. 3. 2022 | 08:00 Lifestyle
Elden Ring, akční RPG hra, která vyšla teprve minulý měsíc, dostává samé kladné recenze a není divu, že každý pořádný gamer touží po tom si ji zahrát. Kromě možnosti single-player je skvělé si ji zahrát i s přáteli - můžete společně prozkoumávat váš svět a porážet bosse nebo napadnout svět ostatních hráčů. Ne všichni ale bohužel mají kamarády, s nimiž by si mohli zahrát. Jeden takový hráč tento problém vyřešil poněkud nečekaným způsobem.
Hráč zaplatil cam girl přes 400 tisíc korun, aby si s ním zahrála Elden Ring
Hráč zaplatil cam girl přes 400 tisíc korun, aby si s ním zahrála Elden Ring
Zdroj: Bandai Namco Entertainment/CamSoda

Jedenatřicetiletý hráč jménem Chris z New Jersey si chtěl s někým zahrát, a tak si najal modelku Charley Hart, která jinak tvoří obsah pro dospělé a pracuje jako cam girl. Tentokrát byla ale její náplň práce poněkud jiná, Chris jí totiž zaplatil přes 20 tisíc dolarů, tedy více než 450 tisíc korun, za to, že si spolu zahrají Elden Ring skrze webovou stránku CamSoda. Hru společně zvládli za nějakých 40 hodin, což je poměrně úctyhodný výkon, zvláště přihlédneme-li k tomu, že hráli v kuse.  

„Bylo hezké mít Charley vedle sebe, když jsem procházel The Lands Between. Docela důvěrně jsme se poznali a propojili na hlubší úrovni,“ okomentoval jejich společné hraní Chris. Dodal, že doufá, že si znovu zastreamují, až vyjde další velká hra.

Ačkoliv je částka, kterou Chris Charley za její společnost zaplatil, vysoká, cam girl objasnila, že společné hraní jako náplň práce není pro její profesi nic neobvyklého. Během pandemie a lockdownů vzrostl požadavek klientů na společné hraní, stálo za tím nejspíše také to, aby měli nějakou společnost.

„Místo toho, abych jako cam girl dělala představení, které zabere, řekněme, 7 minut, dělám klientům společnost po dlouhou dobu, když hrají, chystají večeři, jedí atd.,“ podělila se Charley. Přesto hraní s Chrisem byla unikátní zkušenost. „Bylo to něco, co jsem nikdy předtím nedělala. Plně jsem nepochopila, jak dlouhých 40 po sobě jdoucích hodin je. Vyžaduje to hodně vytrvalosti, a to více způsoby. Ale Chris a já jsme si opravdu rozuměli a byla to zábava.“

Společné hraní Elden Ring tak Chrise nevyšlo zcela levně, ale doufáme, že alespoň stálo za to! 

Zdroj: GamingBible
Štítky: Elden Ring