Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite nám trochu, tedy popravdě dost, brnká na nervy. Kde je nová sezóna?

18. 3. 2022 | 14:11 Fortnite Update hry
Jak se blížíme ke konci debutové sezóny kapitoly 3 mnoho fanoušků si všímá nedostatku humbuku ohledně toho, co přijde dál. Částečným důvodem pro to však je, jak se zdá, že nikdo ve skutečnosti neví, kdy sezóna 2 vůbec začne!
leak načítací obrazovky sezony 2
leak načítací obrazovky sezony 2
Zdroj: Hypex

Podle obrazovky Battle Pass na oficiálních stránkách Fortnite má aktuální sezóna skončit 19. března. Nyní do tohoto data zbývají jen dva dny a Epic Games zatím nenaznačuje, že nová sezóna by měla být blízko.

Obrovský live event ve hře často znamená konec sezóny Fortnite, ale z jakéhokoli důvodu se to tentokrát neděje, jak již od nás víte. Console Champions Cup je také naplánován na 19. března a je velmi neobvyklé, aby se turnaj konal poslední den sezóny.

Komunitou se začínají šířit spekulace, že 2. sezóna by mohla být zpožděna kvůli válce na Ukrajině. Epic Games již dříve odložil spuštění kapitoly 2 sezóny 3 v solidaritě s hnutím Black Lives Matter.

Ještě něco tu ale chybí. Jsou to jakékoliv upoutávky na 2. sezónu na sociálních sítích. Často vídáme záhadné obrázky na oficiálních sítích Fortnite. Buď na Twitteru a Instagramu nebo speciálních kanálech ve Fortnite Discord během příprav na novou sezónu.
 

 Leakeři předpovídali, že včera byl čas dostat první teaser, ale nic nebylo zveřejněno. Jedinou věc, kterou máme, je obrázek nabídky kapitoly 3 sezóny 2, která alespoň naznačuje nadcházející barevné schéma. Ale nutno říct, že se také jedná o únik z dat Nintenda a ne oficiální post Epic Games.

Právě teď předpokládáme, že kapitola 3 sezóna 2 začne v neděli 20.3. anebo třeba až někdy i příští týden. Epic Games má ve zvyku provádět tyto druhy aktualizací v úterý nebo ve středu a není neobvyklé, že označí  začátek nové sezóny odpočtem na obrazovce v lobby Fortnite, ale zatím je po všech pěšinách absolutní ticho. Což nám tedy neskutečně leze na nervy, co si budeme vykládat. Všichni se na pokračování příběhu, změn na mapě a nové lokace neskutečně těšíme. 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.