Přejít k hlavnímu obsahu

Miliontá i miliontá první spolupráce odhalena. Fortnite totiž trpí nedostatkem doktorů

19. 3. 2022 | 11:03 Fortnite Zajímavost
Kdybychom chtěli napsat o spolupráci, která ve Fortnite ještě nebyla, byl by to článek o dvou holých větách. Pozdrav a rozloučení. Vlastně ne! Týden slepic nebyla spolupráce s žádnou drůbežárnou. No, vždyť to píšu, jedna věta.
The Tardis Spray a Doctor Strange
The Tardis Spray a Doctor Strange
Zdroj: PLAYzone

Fortnite se spoluprací nebojí a aktuálně byste asi marně hledali v item shopu nějaký nový, originální skin, který není produktem crossoveru. Původním skinům ze začátků Fortnite povětšinou Epic Games koupí nové oblečení, případně jim hodí jenom stejný svetr v jiné barvě. 

Spolupráce jsou vesměs napasované do příběhu i battle passu, takže jak vyjde oznámení nebo leak nové kooperace, máme je tu. Rozumějte tím téměř každý den. Je tedy jasné, že se fanoušci a leakeři předhánějí ve spekulacích, jestli ta či ona bude tématem battle passu, součástí příběhu nebo prostě jenom novým skinem. Nejinak tomu je i v dnešním odhalení.

Teaser potvrzuje novou spolupráci s Doctor Who. Uprostřed zvěstí o sezóně se Star Wars byla zdánlivě potvrzena další sci-fi spolupráce. Namísto ovládání Jedi to vypadá, že dostaneme doktory, kteří cestují časem. Respektive oboje.


 

Oficiální Twitter účet Doctor Who zveřejnil vtip, který se zdá být spojen s Fortnitem. Účet postnul krátké video s něčím, co vypadá jako animovaná verze Tardis, stroje času, které doktoři používají k cestování. Ve spodní části je vidět kód, který se používá do mapy v creativu. Takže nový crossover se nezdá být přitažený za vlasy. Navíc dnes byl dešifrován v souborech i The Tardis Spray.

Doctor Who je jedním z nejoblíbenějších pořadů, takže má určitě dostatečně velkou fanouškovskou základnu na to, aby byl oblíbeným skinem ve Fortnite. Fanoušci okamžitě začali spekulovat o možné hloubce budoucí spolupráce. 

Vzhledem k tomu, že roli doktora převzalo mnoho různých herců, jsme zvědaví na to, kolik jich Fortnite přidá v podobě skinu. Pokud bychom chtěli být kousaví, tak řekneme, že půjde rozhodně o všechny. Mnozí jsou prostě ale nadšeni vyhlídkou na spolupráci mimo Marvel nebo DC.

Ale fanoušci Marvelu, nebojte. Než jsme vůbec stihli dopsat tento článek byla odhalena další. Fortnite usoudil, že doktorů bude potřebovat více, a tak se dočkáme spolupráce i s Doctor Strange.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.