Přejít k hlavnímu obsahu

Na mistrovství Evropy v Teamfight Tactics budou dva Češi!

20. 3. 2022 | 15:30 Teamfight Tactics Preview
Za necelý týden startuje mistrovství Evropy v TFT, neboli Teamfight Tactics. Mezi elitu v této hře se probojovali i dva čeští zástupci!
Teamfight Tactics
Teamfight Tactics
Zdroj: Riot Games

Způsobů, jak se dostat na mistrovství Evropy, je hned několik a všechny jsou popsány v našem předchozím článku. Oldřich „Faeli“ Mahdal se kvalifikoval díky turnaji Superbrawl, který ovládl s maďarským kolegou Tamásem „Stylet“ Pokorným.

Jeden z dalších způsobů, jak si získat účast na mistrovství Evropy, je být konzistentně mezi nejlepšími v žebříčku v průběhu celého setu. Přesně tak získal vstupenku i druhý český zástupce Miloslav „Thrae“ Poslední. Bývalý hráč eSuby podával během setu 6.5 skvělé výkony a dostal se tak mezi 32 elitních evropských hráčů včetně Faeliho.

Mistrovství Evropy poběží od 27. března na Twitchi. Prize pool celé soutěže činí bezmála půl milionu korun a nejlepší čtyřka bude reprezentovat Evropu na světovém šampionátu! Mezitím můžete hlasovat pro MVP dosavadního postupu hráčů.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.