Přejít k hlavnímu obsahu

Otec mladé youtuberce zničil počítač pořízený za vydělané peníze. Komunita ji nenechala na holičkách

22. 3. 2022 | 11:08 Lifestyle
Je nepochybně příjemný pocit, když si za své vlastní vydělané peníze můžete něco pěkného pořídit. Patnáctiletá dívka si takto pořídila počítač, z něhož měla velkou radost. Bohužel jí moc dlouho nevydržela, její otec jí ho zničil – počítač skončil v bazénu. Komunita se ale rozhodla dívku nenechat na holičkách a nabízí jí pomoc.
Otec mladé youtuberce zničil počítač, který si pořídila za své peníze. Ostatní streameři ji nehodlají nechat na holičkách
Otec mladé youtuberce zničil počítač, který si pořídila za své peníze. Ostatní streameři ji nehodlají nechat na holičkách
Zdroj: Twitter / YouTube / NarwhalFPS

Patnáctiletá streamerka vystupující pod přezdívkou NarwhalFPS si získala pozornost diváků na YouTubu především svými schopnostmi ve skládání Rubikových kostek a v hraní Valorantu. Obojí přispělo k tomu, že se stala virální, na YouTubu ji sleduje přes 98 tisíc sledujících a její nejsledovanější video má více než 40 milionů zhlédnutí, což je úctyhodný výkon. Streamerka si našetřila dostatek peněz, aby si mohla pořídit nový počítač. Ten následně využívala ke streamování Valorantu na Twitchi a k tvorbě a editování svých videí. To bohužel nemělo dlouhého trvání. 

O smutný příběh se streamerka podělila na svém Twitteru. Počítač skončil v bazénu, kam ho hodil její naštvaný otec. S počítačem něco nebylo v pořádku a Narwhal obvinila svou sestru, že s ním něco udělala. Požádala otce, který se údajně v počítačích vyzná, aby se na něj podíval. Zároveň se navzdory otcovu napomenutí dál hádala se sestrou. To, a špatný den v práci, přimělo otce k tomu, aby ve frustraci hodil počítač do venkovního bazénu. 

Uživatelé slečnu zahrnuli laskavými slovy a mnoho z nich nabídlo, že jí přispěje na nový počítač. Dívka odvětila, že rodiče by jí nedovolili přijímat příspěvky a ona sama by to ani nechtěla. Sice ji mrzí, že nebude moct chvíli tvořit obsah, ale je to něco, s čím se musí poprat sama, ačkoliv oceňuje podporu od komunity. Až to bude možné, hodlá svůj původní počítač nahradit. 

„Koneckonců ten počítač není konec světa, i když je to moje vášeň a miluju, že pro vás mohu tvořit obsah a streamovat,“ popsala. Rodiče mají přístup k našetřeným penězům a nedovolili by jí přijímat peníze od ostatních. Jedněmi z těch, kdo chtějí dívce pomoci, je i profesionální Valorant hráč Tyson „TenZ“ Ngo a jeho přítelkyně „Kyedae“, kteří nabídli, že dívce pořídí nový počítač.

Kyedae zareagovala na dívčinu zprávu otázkou, zda by bylo v pořádku, aby jí s přítelem společně místo peněz počítač darovali. TenZ dodává, že by se nejednalo o příspěvek, ale o dar a ať jim dá dívka případně vědět. Odpovědi se jim však zatím nedostalo. Doufáme, že mladá youtuberka bude moct nabídku přijmout, aby mohla své fanoušky brzy těšit dalším zábavným a milým obsahem. 

Zdroj: GamingBible
Štítky: streamer, Youtube