Přejít k hlavnímu obsahu

Dívka chtěla streamovat v bikinách, v bazénu kromě ní skončil i její drahý počítač

26. 3. 2022 | 19:30 Twitch
Každý ví, že když máte drahou techniku v blízkosti vodního zdroje, je lepší si počínat maximálně opatrně. Tohoto moudra se bohužel nedržela streamerka, která spadla do bazénu, když streamovala společně se svou kamarádkou. Naneštěstí u toho měla v rukou i svůj drahý počítač.
Dívka chtěla streamovat v bikinách, v bazénu místo ní skončil její drahý počítač
Dívka chtěla streamovat v bikinách, v bazénu místo ní skončil její drahý počítač
Zdroj: Unsplash/Twitch

Nehody se při streamování nejen na Twitchi stávají poměrně často. Například jedna slečna si omylem zapálila účes. Situaci tehdy naštěstí vyřešila s klidem a bez újmy na zdraví. Nepříjemný zážitek, o němž vám povíme dnes, se stal dvojici streamerek, které vysílaly v plavkách od hotelového bazénu. Tím tak trochu navázaly na loňský oblíbený, byť poněkud kontroverzní trend „hot tub streamů“, kdy se spoře oblečené dívky natáčely ve vířivkách či bazénech. Trend stál za tím, že na Twitchi vznikla nová kategorie. Ačkoliv hlavní „tváře“ tohoto trendu se obrátily jiným směrem, kategorie sama o sobě zcela neutichla a své diváky si najde i dnes.      

Streamerka MillieMiless živě vysílala se svou kolegyní Tiggy_Smith od hotelového bazénu v Mexiku, kde trávily dovolenou. Původně „obyčejný“ stream, kdy jen relaxovaly u bazénu, se změnil v horor, když si Tiggy chtěla sednout na svou židli na okraji bazénu. S drahým Macbookem v rukou uklouzla a spadla do vody. Počítač stál 2 tisíce dolarů, ke škodě v hodnotě 45 tisíc korun tak bylo našlápnuto. Millie měla větší starost o to, jestli diváci viděli, co se stalo, než o svou kolegyni a zajímala se, jestli mají dostatek rýže pro promáčený počítač. Těžko říct, zda starý osvědčený trik – ponořit mokré zařízení do rýže – v tomto případě pomůže.

Zdroj: Dexerto
Štítky: hot tub streamy