Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerce se v přímém přenosu omylem zapálily vlasy. Situaci ale vyřešila s ledovým klidem

10. 11. 2021 | 08:40 Twitch.tv Lifestyle
I obyčejné streamování může být občas pořádně nebezpečné. Twitch streamerka s přezdívkou Woofy si to vyzkoušela na vlastní kůži, když jí během vysílání začaly hořet vlasy. Naštěstí byla duchapřítomná a oheň brzy uhasila.
Streamerce v přímém přenosu chytnuly vlasy
Streamerce v přímém přenosu chytnuly vlasy
Zdroj: Twitch - Woofy

Woofy právě vysílala v sekci “Prostě pokec”, kde ukazovala Pokémon kartičky. Když se nahnula, aby vzala obal pro jednu z kartiček, nejspíš se až moc přiblížila ke svíčce či jinému zdroji ohně. Když se vrátila do záběru, její vlasy hořely. Woofy si brzy uvědomila, co se děje, a plamen během několika vteřin uhasila. Nic vážného se tak naštěstí nestalo, i když mohlo. Video osudného okamžiku se objevilo na subredditu LivestreamFail, kde uživatelé sdílejí klipy okamžiků, co se během livestreamů úplně nepovedly.

Diváci zřejmě takovou podívanou nečekali, nicméně Woofy na oheň ihned upozornili. Jeden divák dokonce sdílel známý emote překvapeného Pokémona Pikachu. Neví se úplně přesně, od čeho streamerčiny vlasy chytnuly, a uživatelé na Redditu přišli s různými nápady. Pravděpodobné ovšem je, že se až moc naklonila ke svíčce (nebo jinému zdroji ohně) a ve vlasech měla lak na vlasy.

Přirozeně streamerka byla šokovaná, stejně jako její publikum. Ačkoliv streamování se může zdát jako relativně bezpečná profese, opak může být často pravdou. Na jednoho streamera třeba zaútočil jeho nevlastní otec.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Zdroj: fraghero.com
Štítky: Woofy