Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči Fortnite místo nové sezóny jen zírají na dlouhé fronty

21. 3. 2022 | 11:48 Fortnite Update hry
V neděli kolem jedné hodiny odpoledne skončil oficiální výpadek, který nás uvedl do nové kapitoly 3 sezóny 2. No... uvedl, jak koho.
Fronty pro napojení do hry
Fronty pro napojení do hry
Zdroj: Twitter

Začátek nové sezóny znovu zažehl jiskru zájmu a stačil nalákat zpět tisíce hráčů. Poslední fáze sezóny 1 byly celkem jednotvárné a klidné, nebylo toho moc co dělat ani vidět. Ke všemu Epic Games ani neposkytli žádné teasery, takže komunita se přirozeně daleko více zajímala o budoucnost.

Nová sezóna je doslova nabitá tunou inovativních věcí a nyní dává smysl i to, proč Epic Games nechtěli nic prozradit. Sezóna 2 tak byla spuštěna ve své plné kráse a hráči se vrací zpět do hry, aby viděli, co se změnilo, a zažili vše na vlastní kůži.

I když je taková ohromující odezva jistě skvělá, vedlo to k dalšímu velkému problému. Dlouhému čekání ve frontě. Mnoho hráčů bylo nešťastných a přímo zuřivých z toho, že nemohou zažít novou sezónu na vlastní kůži. Dlouhé fronty testují trpělivost všech.

Nicméně, Fortnite kapitola 3 sezóny 2 se zdá být velkým hitem, pokud to posuzujete podle dlouhé doby strávené ve frontě. Podle některých fotek fronty na Twitteru se zdálo, že někteří hráči se do aktuální sezóny ani nestihnou podívat než skončí.

 

Není to poprvé, co se toto stalo a zdá se, že se s tím nedá nic dělat. I když je to u takovéto miliardové společnosti opravdu s podivem. Každý chce, logicky, skočit zpět na ostrov a sám se přesvědčit o všech změnách, což problém dále zhoršuje.

Dlouhé fronty jsou obvykle způsobeny náporem mnoha hráčů, kteří se snaží přihlásit do hry ve stejnou dobu, což způsobuje přetížení serveru. Epic Games tento problém uznali a ve svém nedávném tweetu uvedli, že „pokračují ve vyšetřování problému se serverem“, který hráčům brání hrát novou sezónu ve Fortnite. Jelikož to zdaleka není poprvé a naprosto totožná situace nastala i s nasazením nové kapitoly sezóny 1, zdá se, že Epic Games si z toho ponaučení moc nebere a budeme se s tím muset smířit.

Očekávejte však, že tento problém bude nějakou dobu přetrvávat, protože popularita nové sezóny ještě nějakou dobu neutichne a vývojářům bude pravděpodobně chvíli trvat, než problém vyřeší. I když na oficiálních kanálech Epic Games asi po 9 hodinách problém označil jako za vyřešený, tak někteří hráči i poté hlásí problémy s napojením do hry.  

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.