Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS končí ve dvou turnajích po sobě, tentokrát nestačili na Entropiq

22. 3. 2022 | 09:47 Counter-Strike 2 Reportáž
Česká jednička SINNERS veškerou přípravu směřuje na RMR kvalifikaci na PGL Major. Neznamená to však, že by se vyhýbali pravidelné porci zahraničních online turnajů. Z Pinnacle Cupu sice vypadli bez jediné výhry, nyní však míří do play-off Thunderpick Bitcoin Series, kde se budou rozdávat tučné odměny.
NEOFRAG + ZEDKO
NEOFRAG + ZEDKO
Zdroj: SINNERS Esports

S Pinnacle Cupem, potažmo Pinnacle Series, mají SINNERS z minulosti dobré zkušenosti. Z loňského roku mají ve sbírce jeden postup do semifinále a dvě účasti ve čtvrtfinále. Pinnacle Cup III byl ale bohužel jiný. Nad síly české jedničky byli bohužel GamerLegion, Team Finest i Tricked, což znamená konec už ve swissu.

Na čase je však přetočit list, podobných příležitostí je na scéně mnoho. Ta další nese jméno Thunderpick Bitcoin Series, kde si nejlepší osmička odnese finanční odměnu v celkové výši 1,2 bitcoinu (s garancí minimálně 75 000 $ pro TOP 8). Ve swiss části tohoto turnaje měli sice SINNERS na mále, výhrami nad Team Finest a BLINK se však dostali do play-off. Tam už před dvěma týdny dokázali skolit Sprout 2:1.

Jistotu finančních odměn tedy hříšníci už mají, svoji cestu by však neradi ukončili již ve čtvrtfinále. Nyní už je ale čekají jen špičkoví soupeři. Tím následujícím je Entropiq, aktuálně 12. nejlepší tým světa. Souboj o postup do semifinále proběhne dnes od 9:50, přijít fandit SINNERS můžete tradičně na oficiální stream. Pokud by tento zápas zvládli, tak na ně v semifinále čekají ECSTATIC. A finálovým bossem jsou K23.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.