Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovství Evropy? Můžu jen překvapit. Jdeme na to, hodně štěstí Thraemu, vzkazuje Faeli

25. 3. 2022 | 16:00 Teamfight Tactics Turnaj
Mistrovství Evropy v TFT, neboli Teamfight Tactics, je tu. Mezi elitu v této hře se probojovali i dva čeští zástupci, kteří nás už dnes budou reprezentovat mezi těmi nejlepšími evropskými hráči. Přenos můžete sledovat živě na Twitchi.
Oldřich "Faeli" Mahdal
Oldřich "Faeli" Mahdal
Zdroj: PLAYzone

Na tento prestižní turnaj bylo možné se dostat hned několika způsoby, které jsme vám popsali v našem předchozím článku. Oldřich „Faeli“ Mahdal se na mistrovství kvalifikoval díky turnaji Superbrawl, který ovládl s maďarským kolegou Tamásem „Stylet“ Pokorným.

Konzistentně  jedno z nejlepších umístění v žebříčku v průběhu celého setu, přesně tak získal vstupenku i druhý český zástupce Miloslav „Thrae“ Poslední. Bývalý hráč eSuby během setu 6.5 předváděl famózní výkon a dostal se tak mezi 32 elitních evropských hráčů včetně Faeliho.

Čeští hráči míří na bojiště elitních 32 hráčů už dnes od 16:00. Aby se zástupci domácí scény dostali mezi pětici postupujících na světový šampionát, musí dnešek přežít v TOP 16. Jejich cestu turnajem můžete sledovat živě na Twitchi.

Nastupovat do TFT Mistrovství Evropy je super pocit, protože od dob, kdy jsem hrával reálné kartičky (hlavně WoW:TCG) jsem nehrál takto těžký turnaj. Určitě patřím mezi hráče, u kterých se postup neočekává, takže můžu jen překvapit. Jdeme na to 🙂 a hodně štěstí i Thraemu!
popřál Faeli chvilku před začátkem turnaje.
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.