Přejít k hlavnímu obsahu

Nový frozen na scéně? Dark Tigers si vyhlédli 14letého talenta!

27. 3. 2022 | 16:20 Counter-Strike 2 Spekulace
Po kvalifikačním cyklu na první velký domácí turnaj sezóny nastávají v některých týmech první změny. Neideální formu se rozhodli řešit v Dark Tigers, jenž podle dostupných informací už trénují v novém složení. O místo v sestavě by navíc měl přijít hráč, který tábor tygrů posílil teprve před měsícem.
HenkkyG
HenkkyG
Zdroj: Dark Tigers

Dark Tigers dlouhodobě patří mezi širší domácí špičku. Závěr loňské sezóny se jim příliš nevydařil, jelikož nepostoupili na MČR a s MSR se rozloučili mezi prvními. I přesto většina soupisky zůstala pro letošek nezměněná. Nyní to však vypadá, že ani poslední dva přírůstky nejsou finální a další změna je na spadnutí.

Portál Eplayer během včerejšího dne přišel s informací, že tým by mělo opustit duo Patrik „outex“ Tomko, Ondřej „dr3wii“ Vítek. Právě outex je v týmu služebně nejstarším, dr3wii naopak přišel až v polovině února. V novém letošním složení se Dark Tigers nedokázali dostat ani do uzavřené kvalifikace na Tipsport CS:GO Bratislava, nyní tedy přicházejí změny, aby v blížící se Sazka eLEAGUE nepřišel další nezdar.

Posily si vyhlédli tentokrát v GLORE. Jejich sestava spolu také nehraje příliš dlouho, doma si stihla jen zažít nezdar v podobě nekvalifikování se na totožnou uzavřenou kvalifikaci jako DTG. V zahraniční ESEA lize si po úspěšné základní části nechali pro změnu zkontumovat 1. kolo play-off, což také leccos naznačuje.

Novými akvizicemi Dark Tigers by se měli stát Rudolf „Rutk0“ Kovalčik, hráč stále ještě pod smlouvou v Sampi.Tipsport, a výjimečný talent Oldřich „PR“ Nový. Právě o tomto teprve čtrnáctiletém střelci Rutk0 prohlásil, že je dle jeho názoru jedním z nejvíce nadaných hráčů domácí scény. Vedení Dark Tigers Eplayeru potvrdilo, že se nějaké změny chystají a GLORE se k celé situaci již brzy oficiálně vyjádří. Přítomnost obou hráčů byla spatřena i na tréninkovém serveru DTG, zatím to ale nutně nepotvrzuje, že jde o finální variantu.

Jak by mohla vypadat nová sestava Dark Tigers?

 Slovensko Ľuboš „HenkkyG“ Ilko
 Slovensko Martin „creze“ Bagala
 Česká republika Michal „majky“ Švancara
 Slovensko Rudolf „Rutk0“ Kovalčik
 Česká republika Oldřich „PR“ Nový

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.