Přejít k hlavnímu obsahu

Anvil Rocket Launcher? Tanky nemají šanci!

27. 3. 2022 | 12:01 Fortnite Update hry
Pryč se starým! Fortnite kapitola 3 sezóna 2 je především o nových zbraních a mechanikách. Hráči si již mohou užívat nové funkce jako je Parkour, Tactical Overshield, Tactical Sprint a brzy také dorazí zbraň Anvil Rocket Launcher.
Anvil Rocket Launcher
Anvil Rocket Launcher
Zdroj: Epic Games

Jako obvykle únikáři odhalili hratelnost a statistiky připravované zbraně. Upoutávka od YouTubera shadowX6 odtajnila, jak Anvil Rocket Launcher dokáže zničit obrněný bitevní autobus během několika sekund.  Střela se nejprve pohybuje směrem k obloze a poté zasáhne cílové vozidlo.

Dle zhledu bychom Anvil Rocket Launcher tipovali na přepracovanou verzi řízené střely. Dá se s jistotou předpokládat, že Anvil Rocket Launcher bude ideální zbraní proti tankům v nové sezóně. Hráči s nimi způsobují na bitevním poli naprostý chaos a sundat je kulkami je poněkud nepraktická strategie.

Anvil Rocket Launcher ve vzácných, epických a legendárních raritách bude mít v kapitole 3 sezóně 2 následující statistiky.
 

Rocket Anvil Launcher by mohl být dominantní zbraní během nové sezóny díky svým statistikám a životaschopnosti. Aktuální sezóna je založena na válce mezi Imagined Order a The Seven a nebylo by překvapením, kdyby v příštích aktualizacích dorazilo více takových divokých zbraní.

Štítky: Fortnite leaks, Tank
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.