Přejít k hlavnímu obsahu

Český velmistr Jarla dnes zabojuje o místo na Mistrovství světa!

27. 3. 2022 | 12:55 Hearthstone Turnaj
Nejúspěšnější Čech na mezinárodní scéně, zároveň také aktuální mistr ČR. Jarla znovu potvrzuje své kvality, probojoval se totiž do semifinále play-off Grandmasters v Hearthstonu, což znamená, že už dnes zabojuje o účast na svém druhém Mistrovství světa.
Jarla
Jarla
Zdroj: PLAYzone

Jaromír „Jarla“ Vyskočil již v minulosti několikrát prokázal svou extrémní soustředěnost, poslední dva roky je nejen účastníkem Grandmasters, ale se svými výkony se také jednou dostal přímo na Mistrovství světa, minulý rok mu to uteklo jen o malý kousek.

Tento víkend se utkalo osm nejlepších v play-off, přičemž Jarla byl schopen hned dvakrát porazit nadějného nováčka z Portugalska Tiaga „Superfake“ Silvu a i přes svou prohru s Frederikem „Furyhunter“ Møllerem se tak dostal do dnešního semifinále. Potvrdí Jarla svou pověst výborného hráče a porazí své soupeře v turnaji, kde jde o vše? Sledovat dnešní zápasy a fandit Jarlovi můžete již dnes od 16:00 na oficiálním Hearthstone Youtube kanále.

Štítky: hearthstone, Jarla
Hře Hearthstone se věnuji od roku 2015, od roku 2020 poté více kompetitivněji. V říjnu 2021 jsem začal psát články pro PLAYzone, kromě samotného hraní mě totiž zajímá sledování české i světové HS scény.