Přejít k hlavnímu obsahu

FattyPillow přišel o svůj polštář! 50 kilo dole je jen začátek, říká

7. 4. 2022 | 09:10 Lifestyle
Oblíbená česká internetová celebrita, streamer a youtuber FattyPillow, se nedávno na svých sociálních sítí podělil s fanoušky o nový dosažený milník. V příspěvku popisuje svůj dosavadní boj s obezitou, všechny zdary i zklamání, a hlavně zmiňuje svůj nejaktuálnější úspěch. Populární komik totiž zhubl natolik, že jeho změna překvapila všechny fanoušky. A ani za mák nehodlá přestat.
FattyPillow se opravdu snaží
FattyPillow se opravdu snaží
Zdroj: Instagram: fattypilloww

Fattyho asi nikomu na česko-slovenské scéně nemusíme dlouze představovat. Kariéru mu odstartovala jeho originální osobnost a humor, ať už se zaměříme na jeho klidnější povahu dobráka, nebo si vzpomeneme na starší střelené streamy. Neodmyslitelnou a nepřehlédnutelnou skutečností a vlastně i součástí jeho internetové osobnosti ale také byla jeho váha. Ještě aby ne. Sám Fatty ze svého hendikepu v podstatě udělal přednost a stejně jako ze všeho si z něj uměl udělat srandu. Bez šlehačky, brambůrků a koblih by to nešlo.

Kromě fanoušků si ale i sám Fatty uvědomoval, že si opravdu ničí zdraví. A jelikož právě zdraví je u něho na prvním místě, rozhodl se pro změnu. A to radikální. Asi před 5 lety se tak oblíbený streamer vydal na tzv. „Fattyho cestu“, kde se aktivně snažil zhubnout a všechny novinky sdílel se svými fanoušky. Cesta to byla trnitá a dala by se spíš přirovnat k horské dráze. Když to šlo s kily dolu, zanedlouho to šlo zase nahoru. A to Fattyho ničilo. Dokonce do takové míry, že s tím několikrát v podstatě sekl.

Stále častěji mu ale docházelo, že s tím něco udělat prostě musí. Není to sranda a před kily navíc není úniku. Do budoucna by se mu to projevilo na zdraví, což by ho připravilo o každodenní zážitky i čas strávený se svými blízkými. Fatty si už prošel několika nepříjemnostmi, ať už se to týkalo fyzického nebo duševního zdraví. A přesně to ho motivovalo  s tím něco udělat a už nepolevovat.

Fatty lehčí o 50 kilo
Fatty lehčí o 50 kilo
Zdroj: Instagram: fattypilloww

Na Fattym už jsme mohli poslední dobou pozorovat, že shodil spoustu kil. Opravdu hodně zhubl. To navíc nedávno potvrdil na Instagramu, kde se podělil také o své nové fotografie. Před touto ohromnou změnou Fatty vážil závratných 193 kilogramů, nyní se však pochlubil, že shodil neuvěřitelných 50 kilo. I když je to ohromný úspěch a úleva pro jeho tělo, s tímto výsledkem není ani zdaleka spokojený.  Už teď ale pozoruje opravdové zlepšení, co se zdraví týče, a se svou cestou nekončí.

My Fattymu gratulujeme a přejeme mu spoustu úspěchu v jeho další cestě. A kdo ví... pokud vydrží, měl by se pravděpodobně poohlédnout po vhodnější přezdívce, než je FattyPillow!