Přejít k hlavnímu obsahu

Team Liquid zničíme, věří Heroic před play-off ESL Pro League. Rivalitu s Astralis necítí

6. 4. 2022 | 18:30 Counter-Strike 2 Rozhovor
Do konverzace o největších favoritech ESL Pro League Heroic rozhodně patří. Dánský celek postoupil bez větších problémů do play-off, kde se utká s Team Liquid. „Už jsme s nimi hráli několikrát. Věřím, že je smázneme,“ nechal se slyšet René „TeSeS“ Madsen.
Heroic na EPL 15
Heroic na EPL 15
Zdroj: Adela Sznajder/ESL

Heroic budou chtít zopakovat rok starý úspěch z ESL Pro League 13, kdy se stali po vítězném finále s Gambit šampiony. Od trofeje je dělí tři série. První překážkou jsou Team Liquid.

Už jsme s nimi hráli několikrát. Měli jsme i těsné hry, teď však věřím, že je zničíme,“ říká TeSeS, 20letý střelec reprezentující dánskou organizaci. Ještě před top 12 se museli Heroic prodrat základní skupinou, kde mimojiné narazili na Astralis.

Bylo to parádní dánské derby. Nejvíce však fanoušky zaujal pozápasový trash talk mezi Casperem „cadiaN“ Møllerem a Lukasem „gla1ve“ Rossanderem. „Byla to velice těsná a důležitá hra. Nejedná se o nic víc, nejde o rivalitu,“ má jasno lídr Heroic.

Velikou pozornost na sebe během celého roku 2022 poutá Martin „stavn“ Lund. Ten patří mezi nejlepší hráče současného ročníku a v aktuální formě se může měřit s naprostou elitou. „Snažím se jen hrát svoji hru. Hodně jsem se naučil,“ komentuje stavn své povedené období. To potvrdil i kapitán cadiaN. „Nabral spoustu zkušeností. Má obří talent a je ohromně pracovitý,“ chválí lídr svého spoluhráče.

Heroic odehrají první zápas play off proti Liquid ve středu od 19:00. Přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále PLAYzone.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).