Přejít k hlavnímu obsahu

UG trestá cheatery - UPDATE

5. 2. 2008 | 16:02 Counter Strike: Source
Adminům CS:Source sekce United-Games.cz se donesla informace, že hráči ersss (již dříve usvědčený z cheatingu) a SnaQue, oba hájící vlajku Team5 v Creative lize a Magic Balloons v Creative clanbase, byli usvědčeni z cheatingu na webu Gamepark.cz.Protože nám jde o blaho našich hráčů a o fair play, zkontrolovali jsme si steamID obou hráčů - bohužel se ukázalo, že jsou oba zabanováni z důvodu užití multihacku. Kontaktoval jsem proto admina CS:S na zmíněném webu - SpreameRa a poprosil jej o důkazní materiály, na základě kterých jsme oba hráče zabanovali. Přiznání a demo ze serveru naleznete ZDE.
Výchozí obrázek

Adminům CS:Source sekce United-Games.cz se donesla informace, že hráči ersss (již dříve usvědčený z cheatingu) a SnaQue, oba hájící vlajku Team5 v Creative lize a Magic Balloons v Creative clanbase, byli usvědčeni z cheatingu na webu Gamepark.cz.

Protože nám jde o blaho našich hráčů a o fair play, zkontrolovali jsme si steamID obou hráčů - bohužel se ukázalo, že jsou oba zabanováni z důvodu užití multihacku. Kontaktoval jsem proto admina CS:S na zmíněném webu - SpreameRa a poprosil jej o důkazní materiály, na základě kterých jsme oba hráče zabanovali. Přiznání a demo ze serveru naleznete ZDE.

Důvody jsou prosté - zaprvé nechceme riskovat, že hráč, který se již dvakrát provinil proti nejzákladnějším mravům online her, nebude cheatovat i při oficiálních zápasech. Dalším kritériem je fakt, že hráč ersss již jednou na UG ban měl a nyní cheatoval již s druhým účtem.

Doufáme, že zmíněné opatření pochopíte a hlídáním sebe sama přispějete k tomu, abychom jej již nikdy nemuseli použít.

*UPDATE* by Majkl_GO

Podařilo se nám za výrazného přispění hopse a degreeta najít dalšího cheatera, který se jen tak před ničím nezastavil. Na internetu se pohyboval s nickem Bloody, ALZN, everfrost a ví bůh s jakými ještě. Provinil se mimo jiné cheatingem v 1on1 AWP cupu, cheatingem v Creative Rapid Cupu. Prozradil se ovšem až ho pár měsíců později, při pcw proti unknowN illusion, když hrál za Conexia-Gaming Jeho dva accounty, které jsme doposud vyhledali jsou již zabanované

http://united-games.cz/?q=user/34636
http://united-games.cz/?q=user/40296

STEAM_0:0:12352865
STEAM_0:0:5203921

Možná nám pomůžete nalézt ještě další. Události posledních dnů zřejmě povedou k přehodnocení dosud docela benevolentních pravidel United-Games a ČMSP, pravděpodobně i k zavedení externího anticheatu.