Přejít k hlavnímu obsahu

Hody, hody, doprovody, dejte damage vejcem malovaným

18. 4. 2022 | 08:00 Fortnite Update hry
Tým Epic Games vždy odváděl fantastickou práci při udržování aktuálních věcí na mapě. I když tentokrát nejde o kompletní update, tato oprava přináší i změny na mapě, protože bitva mezi The Seven a The Imagined Order (IO) pokračuje.
Bouncy Eggs ve Fortnite
Bouncy Eggs ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Minulý týden znamenal začátek bitvy ve hře mezi těmito dvěma frakcemi. The Seven and IO vybrali  Daily Bugle jako první místo, kde se mělo rozhodnout o vítězi. Nakonec The Resistance zvítězila nad IO a nyní můžete na tomto místě financovat buď Armored Battle Bus nebo turetu. 

Obě strany pokračují ve své bitvě v Condo Canyonu, který se na aktuální mapě nachází jihovýchodně. Hráči zde mohou očekávat podobné nastavení jako v Daily Bugle, včetně NPC Huntmaster Saber. IO vzducholoď, která se předtím vznášela nad Daily Bugle, se zřítila do vody na východě. 
 

IO vzducholoď
IO vzducholoď
Zdroj: Epic Games

Tato oprava hotfix není průměrná vůči těm, které jsme v poslední době viděli. Jak od nás již víte Epic Games jej využili k opětovnému uvedení jetpacku a zahájení velikonočních oslav ve hře. Tyto Jetpacky jsou ale jiné. Umožňují útočit a mířit dolů (ADS) při visení. Vývojář zatím jetpacky do soutěžních módů nepřidal. 

Jaro začalo ve Fortnite spolu s Velikonocemi, které přicházejí tento víkend. Epic Games odhalil Egg Launcher a Bouncy Eggs. První jmenovaný je granátomet, který střílí vejce, zatímco skákací vejce jsou spotřební předměty dostupné na zemi. Skákací vajíčka snižují účinek gravitace, díky čemuž budete skákat výš a dál. Vejce také mírně doplňuje štíty. Launcher a Bouncy Eggs taktéž nejsou zahrnuty v soutěžních módech.

Egg Launcher
Egg Launcher
Zdroj: Epic Games

To pokrývá vše, co potřebujete vědět o nejnovější opravě ve Fortnite. Během příštího měsíce můžeme očekávat další četné změny a aktualizaci mapy. Už se nemůžeme dočkat.

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.