Přejít k hlavnímu obsahu

Prarodiče věnovali své vnučce "nejnovější konzoli" v perfektním stavu. Ve skutečnosti to byl GameCube z roku 2001

17. 4. 2022 | 09:00 Lifestyle
Někteří představitelé starší generace se ve videohrách a konzolích moc nevyznají, přesto chtějí občas udělat radost svým vnoučatům. Podobné myšlenky pravděpodobně měli i prarodiče, kteří své vnučce darovali „nejnovější konzoli“. Ve skutečnosti se jednalo o přes 20 let starou konzoli GameCube od Nintenda. Nutno podotknout, že byla v perfektním stavu.
Neznalí prarodiče věnovali své vnučce "nejnovější konzoli" v perfektním stavu. Ve skutečnosti se jednalo o GameCube z roku 2001
Neznalí prarodiče věnovali své vnučce "nejnovější konzoli" v perfektním stavu. Ve skutečnosti se jednalo o GameCube z roku 2001
Zdroj: Nintendo

O svůj příběh se uživatelka s přezdívkou Bootz podělila na twitterovém účtu. Prarodiče se ji rozhodli překvapit a darovali jí GameCube. Měli přitom za to, že jde o nejnovější konzoli. Divka v dalším příspěvku objasnila, jak k takové vzácnosti vůbec přišli.

Konzoli zakoupili před 20 lety jejich přátelé pro svá vnoučata, když je navštíví, během let ale byla použita jen jednou nebo dvakrát. Jak už to starší lidé dělají, nechali si i originální krabici, o kterou se hezky starali, nechybí ani manuál. Pak ji dali dívčiným prarodičům, aby ji věnovali své vnučce. Ti ji považovali za novinku. 

Jejich omyl je možná trochu úsměvný, ale je to myšlenka, co se počítá. A přiznejme si to, kdo z nás by nechtěl milujícího dědečka nebo babičku, kteří by nám připravili takový skvělý dárek. Příběh trochu připomíná případ dědečka, jenž chtěl svému vnukovi věnovat PlayStation 1, vnuk ho pak objevil uložený na půdě až poté, co dědeček zemřel.

Uživatelka neprozradila, jestli si konzoli nechá, nebo s ní má jiné plány. Jelikož se ale nerozbalená kopie hry Super Mario 64 nedávno prodala v aukci za takřka 1,5 milionu dolarů, můžeme se jen domnívat, že GameCube ve skvělém stavu není možná jen milým, ale také zároveň cenným dárkem, který může mít v budoucnu velkou hodnotu.

Zdroj: GamingBible
Štítky: GameCube