Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat krále! Korejský šampion hlásí comeback, největší liga světa má dalšího favorita

20. 4. 2022 | 10:00 League of Legends Přestup
Jeden z nejlepších toplanerů historie League of Legends se po půlroční pauze vrací zpět na Summoner's Rift. Jang „Nuguri“ Ha-gwon bude během následujícího Summer Splitu reprezentovat v LCK tým DWG KIA, se kterým ovládl mistrovství světa v roce 2020.
Nuguri se vrací
Nuguri se vrací
Zdroj: Riot Games (s povolením)

S Noh „Burdol“ Tae-yoonem to nebylo ideální. DWG KIA skončili během jarní části sezóny LCK na třetím místě, domácí bronz je pro finalisty posledních Worlds málo. Změnu by mohl přinést 22letý Nuguri.

Rozený šampion se vrací na místo činu. V roce 2020 se stal v dresu korejského mančaftu mistrem světa a svými výkony se zapsal do paměti nejednoho fanouška. Kdo by zapomněl na jeho hry, kdy se svým Kennenem či Ryzem ovládl Summoner's Rift a smazal soupeře.

Takového borce DWG KIA potřebují. I přes to, že s FunPlus Pheonix nedosáhl Nuguri na patřičné úspěchy a na Worlds jeho tým vybouchnul, o kvalitách korejského hráče není pochyb.

Další split LCK by mohl být jedním z nejlepších v historii. T1 se vrátili na trůn a legendární Lee „Faker“ Sang-hyeok se ho jen tak nevzdá. Gen.G se budou dál rvát o pozici jedničky. A pokud se všechny kousky DWG KIA spojí, podobně jako před dvěma lety, můžeme být svědky toho nejlepšího League of Legends posledních sezón.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).