Přejít k hlavnímu obsahu

Nejsilnější hráč FIFA historie? Obrovitý fotbalista se ke konci kariéry dočká speciální karty

27. 4. 2022 | 14:50 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Adebayo Akinfenwa patří mezi největší legendy franšízy FIFA. 39letý útočník je dlouhodobě nejsilnějším hráčem v celé hře a ve světě fotbalového simulátoru se proslavil i díky videům britského youtubera KSI. Nyní je dlouhá kariéra Adebaya Akinfenwy u konce a on bude obdarován speciální kartou ve FIFA 22.
Adebayo Akinfenwa
Adebayo Akinfenwa
Zdroj: AFP/Reddit

Adebayo Akinfenwa působící v celku Wycombe Wanderers ukončí za několik týdnů svou profesionální kariéru. Do fotbalové historie se zapsal nesmazatelným písmem. Se svou extrémní pozitivitou a obří postavou jej nikdo nemohl přehlédnout. Nikdy se nedostal na nejvyšší úroveň, i tak si získal velkou spoustu fanoušků.

Svou roli hrál také ve fotbalové pařbě FIFA.  Dlouhé roky je Adebayo Akinfenwa nejsilnější kartou v celé hře. I ve 39 letech se ve FIFA 22 pyšní silou 97. Ve FIFA 23 však svou korunu pošle dál. Ještě předtím se mu ale dostane veliké pocty - End of an Era karty.

EOAE Adebayo Akinfenwa by měl vyjít ve FIFA během Team of the Season proma. Konkrétní datum zatím není známé, s největší pravděpodobností bude spojen s EFL TOTS. To bude probíhat týden od 29. dubna.

Lze očekávat, že EOAE kartu budou moci hráči získat přes Squad Building Challenge. Odhadovaná cena je mezi 40 a 60 tisíci.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).