Přejít k hlavnímu obsahu

Sobotu nám zpestří turnaj Twitch Rivals: Zero Build Showdown II

29. 4. 2022 | 07:00 Fortnite Turnaj
Twitch Rivals bude hostit Fortnite: Zero Build Showdown II, přičemž v prize poolu se bude hrát o více než 2 miliony korun. Tady je návod, jak můžete sledovat turnaj pořádaný Twitchem.
Twitch Rivals: Zero Build Showdown II
Twitch Rivals: Zero Build Showdown II
Zdroj: Epic Games

Trvalé zavedení Zero Build v rámci Fortnite je již bezesporu jedním z největších úspěchů hry. Tento režim, který umožňuje hráčům soutěžit ve Fortnite bez stavění, se na Twitch Rivals objevil již v několika turnajích.

Nyní streamovací platforma zareagovala na vášnivé výzvy fanoušků, kteří touží po dalších, oznámením Fortnite: Zero Build Showdown II. Poznamenejte si do kalendářů druhé Zero Build Showdown, protože napínavý turnaj se bude konat 30. dubna a 1. května. Podle Twitch Rivals na vítěze čeká „100 000 dolarů za region“, přičemž turnaje se účastní tyto regiony: Evropa, Střední východ, Afrika, Latinská Amerika a Severní Amerika.
 

Chcete mít šanci získat výhru sami nebo znáte někoho vhodného pro tento turnaj? Twitch Rivals vyzývá žadatele, aby se okamžitě ozvali: „Odpovězte klipem Fortnite a řekněte nám, proč byste měli být pozváni VY, a poté vyplňte formulář, abyste měli šanci hrát.“

Celou akci Fortnite Zero Build budete moci sledovat prostřednictvím oficiální stránky Twitch Rivals. Pro Evropu platí čas od 19:00 hodin v sobotu 30. dubna.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.