Přejít k hlavnímu obsahu

Snoop Dogg jako konkurence Elona Muska v koupi populární tweetovací sociální sítě?

14. 5. 2022 | 16:12 Zajímavost
Twitter jakožto jedna z nejpopulárnějších sociálních sítí je právě v zajímavé fázi, protože ji kupuje Elon Musk. Miliardář ale přiznal, že se vyskytly problémy, kvůli kterým se dohoda pozastavila. To byl pravděpodobně signál pro slavného rappera dorazit na scénu a konkurovat Muskovi.
Snoop Dogg
Snoop Dogg
Zdroj: Getty/Tommaso Boddi

Začátkem dubna Elon Musk provedl značný nákup akcií Twitteru za tři miliardy dolarů . O několik týdnů později bylo oznámeno, že zakladatel Tesly se dohodl s Twitterem na koupi celé stránky. Dne 13. května však Musk odhalil, že dohoda byla pozastavena  protože se „čeká na podrobnosti podporující výpočet, že spam/fake účty skutečně představují méně než 5 % uživatelů“.

Jen několik hodin poté, co se objevily zprávy o připravované dohodě Elona Muska o získání platformy, Snoop Dogg tweetoval: „Možná si teď taky koupím Twitter.“ Zdá se, že Snoop chce udělat víc, než být součástí FaZe Clan , protože nyní vyjádřil zájem o koupi platformy a fanoušci jeho nápady naprosto milují.

Nezůstal jen u jednoho tweetu, rychle začal sdílet své veselé nápady se svými více než 20 miliony sledujících. „Nahradím představenstvo Jimmym z mého koutku Fish Fry, Tommy Chungem a chlápkem s tím culíkem na CNBC,“ napsal na sociální síti.

Vysvětlil také, že nákup využije k poskytování bezplatného internetu v letadlech. Není přesně jasné, jak by mu vlastnictví platformy sociálních médií umožnilo provést tuto změnu, ale kdo jsme, abychom zpochybňovali Snoop Dogga? Dále také zopakoval Muskův nápad na ověření a vysvětlil, že každý dostane modrý checkmark– kromě botů. „Do ha**lu s těmi boty,“ zvolal.

Krátce poté, co Snoop začal sdílet své nápady, CNBC Halftime Report skutečně reagovalo na jeho volání po „chlapovi s culíkem“. „Hej SnoopDoggu, zní to jako by měl Pete Najarian zájem. Naše DMs jsou otevřené,“ odpověděli.

Přestože má obrovskou podporu ze strany dalších uživatelů, bohužel pro fanoušky rappera dal Musk jasně najevo, že je stále odhodlán Twistter získat. Aby si tedy Snoop Dogg koupil Twitter, musel by Elon vycouvat. Protože pokud se něco stane zakladateli Tesly, další ve frontě na Twitter je MrBeast.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.