Přejít k hlavnímu obsahu

Mezi Icon Series skiny se poprvé dostal Brit! Nechybí ani turnaj

18. 5. 2022 | 07:00 Fortnite Update hry
Ali-A je prvním britským youtuberem, který se připojil k Fortnite jako skin a Epic Games pro něj rozprostřel červený koberec.
Ali-A cup ve Fortnite
Ali-A cup ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Mnoho streamerů, sportovců, umělců i osobností, jako Ninja, Marshmello, Bugha, Neymar Jr., Loserfruit a dalších se již dostalo do Fortnite jako skiny. Nyní Epic Games oznámili, že Alastair „Ali-A“ Aiken je dalším, kdo se k této sestavě připojí.

Díky tomu je Ali-A první osobností se sídlem ve Spojeném království, která byla přidána do hry jako Icon Series skin. Žije ve Wokingu v Surrey a je považován za jednoho z nejlepších youtuberů ve Spojeném království se 17,5 miliony odběratelů. Je trochu překvapivé, že se do hry nedostal dříve, protože je jedním z nejdéle fungujících tvůrců obsahu Fortnite, který natáčí videa již od vydání hry v roce 2017.

Ali-A se může pochlubit dosud nejrozsáhlejší nabídkou Icon Series. Ali-A Outfit nabízí osm různých možností stylu a řadu tematických doplňků.
 

Na oslavu toho, že se Ali-A připojil k seznamu Fortnite Icon Series, uspořádal Fortnite již klasicky cup o jeho skin. Fortnite Ali-A Cup bude v režimu Zero Build pro dua. Nejlepší soutěžící vyhrají Ali-A Outfit a Ali-Tech Backplate Back Bling zdarma dříve, než se objeví v Item Shopu. Všichni účastníci, kteří získají alespoň osm bodů v Ali-A Cupu, také odemknou emotikon Ali-A Army.

Turnaj se odehraje 18. května. Abyste se ho mohli zúčastnit, musíte mít úroveň účtu 50 nebo vyšší a mít povolené dvojité ověření (2FA). Pro více podrobností se na něj podívejte v záložce „Compete“ ve hře.

Ali-A Icon Series skin
Ali-A Icon Series skin
Foto: Epic games

Vzhledem k tomu, jak populární se stal režim Zero-Build, bude turnaj pouze v tomto režimu. To ukazuje odhodlání Epic Games vyjít vstříc komunitě Zero-Build a propagovat více turnajů v tomto režimu bez stavění. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.