Přejít k hlavnímu obsahu

Které postavy jsou mezi hráči na Samsung MČR Brawl Stars nejpopulárnější?

20. 5. 2022 | 15:31 Brawl Stars Zajímavost
První MČR kvalifikace je za námi a už se nám rýsuje obrázek o momentálně nejlepších postavách. Které z nich se vyplatí hrát? Inspirujte se od nejlepších českých a slovenských hráčů!
Samsung MČR v mobilních hrách 2021
Samsung MČR v mobilních hrách 2021
Zdroj: PLAYzone

Eve

Eve není ve hře moc dlouho, konkrétně byla vydána s minulým Brawl Passem s raritou Chromatic. Už od začátku byla velmi silná a nevyhnula se banu ve skoro žádném turnaji. Po čase dostala i nerf, ten jí ale tolik neublížil a stále se tak drží na předních příčkách nejsilnějších postav. Na MČR kvalifikaci jsme ji neměli šanci moc vidět, protože byla téměř neustále v banu.
 

Eve
Eve
Foto: J-Y Jacky

Squeak

Squeak byl do nedávna téměř nehraný, ale poslední Balance Changes, které mu výrazně vylepšily Gadget, ho vystřelily na vrchol. Po pár dnech ho dokonce museli opět oslabit, protože byl silný až moc. Jeho Gadget nyní po dobu 10 sekund vytvoří kruh, díky kterému vidí spoluhráči do křoví a protihráči jsou zpomalení. Tím může skvěle odříznout soupeře od nějakého důležitého bodu na mapě. Opět byl ale na kvalifikaci dost často banovaný.
 

Squeak
Squeak
Foto: Supercell

Crow

Jedna z postav, jenž je tu s námi již od vydání hry, se opět dere na vrchol nejlepších postav. Jeho jedovatý útok, který protihráčům znemožní se healovat, je jednou z jeho předností. Dominantou je také jeho gadget. Ten zpomaluje právě trefené hráče a ulehčuje tak jejich usmrcení. Našeho oblíbeného havrana jsme mohli pozorovat na mnoha různých mapách, tedy pokud zrovna nebyl některým z týmů zabanován.
 

Crow
Crow
Zdroj: Supercell

Byron

Byron je mezi nejhranějšími postavami již dlouho. Snad ani jediná změna jeho sílu nijak výrazně nezmenšila. Nejdůležitější je schopnost dodávat životy svým spoluhráčům, a tak je těžké kohokoliv z jeho týmu zabít. Byron je momentálně asi nejlepší support postavou, tudíž není divu, že naši hráči jeho síly na turnajích využívají ve velkém. 
 

Byron
Byron
Zdroj: Supercell

Colonel Ruffs

Ruffs je na poli nejlepších postav už docela dlouhou dobu. Jeho útok je dost podobný Ricovi, odráží se od stěny, ale na rozdíl od Rica je jednodušší jej trefit. Hlavní je ale jeho Star Power, díky které dokáže zničit velkou část mapy, a také Gadget, který před něj postaví tři boxy na obranu. A samozřejmě super schopnost dávající spoluhráčům životy a poškození navíc. Všechny tyto přednosti ho stále udržují v metě. To se ostatně také ukázalo na pondělní kvalifikaci, kde byl jednou z nejčastěji vybíraných postav.
 

Colonel Ruffs
Colonel Ruffs
Foto: Supercell
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi