Přejít k hlavnímu obsahu

SK Gaming vstupuje na CoD4 scénu

22. 2. 2008 | 13:19
O velikou událost na scéně Call of Duty 4 se postarala jedna z nejznámějších herních organizací SK Gaming! Nový celek SK bude dokonce soutěžit již za týden v Enschede.Když byla oznámena CDC4, několik lidí ve vedení zámožného klubu začalo uvažovat o CoD4 sekci, která by jej zastoupila v Nizozemí již na konci příštího týdne. Ze spolku G7 je SK již čtvrtým týmem, který se rozhodl podporovat novou hru. Stalo se tak po vzoru 4Kings, Fnatic a PGS.Kvalita klanového jména by měla přesně souhlasit s kvalitou jednotlivých sekcí. Proto se manageři museli porozhlédnout po těch nejlepších kádrech. Do oka jim padli THE6DEVILS! A právě lidé ze současně nejlepšího týmu budou reprezentovat SK Gaming.
Výchozí obrázek
O velikou událost na scéně Call of Duty 4 se postarala jedna z nejznámějších herních organizací SK Gaming! Nový celek SK bude dokonce soutěžit již za týden v Enschede.

Když byla oznámena CDC4, několik lidí ve vedení zámožného klubu začalo uvažovat o CoD4 sekci, která by jej zastoupila v Nizozemí již na konci příštího týdne. Ze spolku G7 je SK již čtvrtým týmem, který se rozhodl podporovat novou hru. Stalo se tak po vzoru 4Kings, Fnatic a PGS.

Kvalita klanového jména by měla přesně souhlasit s kvalitou jednotlivých sekcí. Proto se manageři museli porozhlédnout po těch nejlepších kádrech. Do oka jim padli THE6DEVILS! A právě lidé ze současně nejlepšího týmu budou reprezentovat SK Gaming.

Six Devils jako jedni z mála neměli svou přihlášku na CrossfireDC4, avšak pro nové chlebodárce byly jejich úspěchy natolik přesvědčivé, že díky svým zdrojům nakonec registrovali tým do skupiny D. Tam budou bojovat společně se silnými Švédsko Fnatic, Nizozemí wave esports, Francie 5star a Nizozemí rubberduckies.

Po přechodu do lépe zabezpečeného týmu se neodehrály žádné změny v sestavě. Tony Löschner - Creepy bude opět vykonávat svou funkci managera. V aktivní line-up můžeme opět spatřit Andyho Rheina - file* a spolu s ním trojici tureckých hráčů. Jsou to Turecko Volkan Kocakahya - thunder, Turecko Turgut Yildiz - Respawn a Turecko Burak Bolat - Mokai. V roli kapitána je Německo André Merzinsky - iFEARdilemma! se svým krajanem a zároven nejmladším členem, Německo Timem Rolappem - mazacRe.

soupiska:
Německo Tony Creepy Löschner
Německo Andre iFEARdilemma! Merzinsky
Rusko Andy flie* Rhein
Turecko Volkan thunder Kocakahya
Turecko Turgut Respawn Yildiz
Turecko Burak Mokai Bolat
Německo Tim mazacRe Rolappe

"Jsme totálně zaplaveni emocemi způsobenými tímto čerstvým CoD4 přestupem. Víme o velké zodpovědnosti nesoucí na zádech. Chceme se stát symbolem pro hraní Call of Duty 4 na vysoké úrovni s novým týmem, který zakládá na přátelství," řekl v jedné části svého prohlášení kapitán Merzinsky.

V jaké je tým offline formě ukáže konec příštího týdne. Pevně věřím, že SK Gaming CoD4 bude podávat stabilně kvalitní výkony a vytvoří se tak evropská stálice. A kdy přijme MYM CoD4 tým?