Přejít k hlavnímu obsahu

Evropské týmy v květnu; co se událo?

V květnu se na United-Games objevilo CoD4 novinek jako šafránu. Náš pravidelný čtenář tak mohl ztratit dokonalý přehled o evropské scéně Modern Warfare. V tomto článku bych rád zveřejnil zásadní přestupy, které se udály v předchozích dnech měsíce květen.
5.5 Roskilde Ravens vystřídali dva hráče
Nejlepší dánský tým oznámil na začátku měsíce zajímavou zprávu. Výměna dvou klíčových hráčů však byla pravděpodobně nutná.S menší aktivitou dvou Dánů muselo vedení Roskilde něco dělat. Jak už to tak bývá, poohlédnout se po plnohodnotné náhradě. Tu našli velmi rychle. Lukrativní nabídka totiž byla zaslána jiným dvoum kvalitním hráčům z Dánska, kteří ji přijali.Těmi, co museli z kola ven, se stali LM (Lars Michael Sydow) a HMZ (Mads Lauridsen). Teprve sedmnáctiletý LM se v současné době musí věnovat více škole a jeho role v týmu je tedy náhradník. HMZ působí v týmu jako neaktivní člen. Jeho práce ho teď zaměstnává natolik, že pro hraní v Roskilde mu nezbývalo příliš času. Mimo Larse Michaela Sydowa na střídačce také pobývá R3CoR (André Jensen).Jako posila severoevropského týmu přišla dvojice Huggo a Hiffer (Frederik Christensen a Emil Ervolder). První zmiňovaný je talentovaný hráč ET:QW, kterému se podařilo vyhrát na CDC4 s týmem Dignitas. Emil Ervolder je hráčem CoD a nabídka od Roskilde tak trochu vyplňuje jeho sen! Oba dva ve svých prohlášeních tvrdili, že jsou šťastní a budou se snažit uhrát maximum.sestava Roskilde: fRiJeC (Kenneth Jensen) Woomzy (Brian Ble) Champ (Mik Bøtker) Huggo (Frederik Christensen) Hiffer (Emil Ervolder)zápasy Roskilde:14.5. Roskilde [11:13] SK Gaming16.5. Roskilde [13:10] ImpactRoskilde se zúčastní AEF, eXperience a Balearikus lan party...Hodně štěstí.roskilde-ravens.dk

Tipy Frenkýho a Gejma: EMS Week3

Analýza zápasů podle CoD4 bookmakerů United-Games. V nepravidelných, ale častých, intervalech budeme připravovat pro naše sázkaře a fanoušky Call of Duty 4 sázkové příležitosti s podrobnějším popisem. Nyní se můžete podívat na zápasy třetího hracího období ESL Major Series. Ivan 'gaMe' Karas a Vojta 'Frankie' Souček H2K [xx:xx] Heroes lu h2k: RaigeKi, Vazy, Xander, gus, rukkaelu Her: AlEx2, Bounty, Fine, Surreal, solu27.4.0820:00mp_backlot(1.8 | 3.5 | 2.2)Francouzský squad H2K (ex oXmoze) patří zcela jistě k evropské smetánce. Druhé kolo na mapě mp_strike jim přineslo ovoce po výhře nad Ultima Ratio 13:11. Jejich oponent ve třetím kole, Heroes Area, si dokázal poradit s portugalským klubem k1ck, který vyhrál Tek9Powercup. Heroes Area budou mít těžkou úlohu. Dignitas [xx:xx] k1ck.pt lu Dig: Mick, black, raz, SKO, plaZmalu k1: CRIS, Harad, marvino, nOrMaN, zipEh27.4.0820:00mp_backlot(1.6 | 3.3 | 2.4)Ačkoliv momentální forma Dignitas není úplně stoprocentní, Briti nastoupí do zápasu coby favorit utkání. Tým k1ck zaznamenal ve druhém kole porážku proti Heroes Area, takže bude muset vydat hodně sil právě do duelu s Dignitas. Kádr vedený Mickem bude rozhodně chtít udržet zápas pod svou kontrolou, ale kurz 2.4 na k1ck stojí za trochu riskování...Vyjádření hráče SKA:Naše forma je dobrá a myslím, že můžeme vyhrát, protože hrajeme koncentrovaně. Mapa backlot je má oblíbená a jako tým nám jde taky dobře. Naše poslední výsledky to dokazují i proti týmům jako MYM nebo DFS. Motivated [xx:xx] Ultima lu mot: pnk, templar, frost, longbow, xtophlu ultima: jotschy, alu, dion, raw, VANHAM27.4.0820:00mp_backlot(2.1 | 3.4 | 1.8)Ultima Ratio zatím neprohráli na Clanbase ani jednou a v ESL si vedou také dobře. Těsná prohra ve druhém kole s H2K určitě tým nikterak nerozhodila, ba naopak. Ultima se zítra střetne s francouzským kádrem Motivated, který zatím neodehrál zápas druhého kola s Dignitas. Sázkaři, dávejte však pozor na překvapení. Kurz 1.8/2.1 nenaznačuje příliš velkou tutovku na tiketu. SPEED-LINK [xx:xx] Cmax lu SL: asset, gene, n1Tro, sMiTy, smithzlu Cmax: sarjne, Laquan, elid, FeanorR, ferdi27.4.0820:00mp_backlot(1.9 | 3.6 | 2.2)Match, který by mohl skončit remízou. To je střetnutí mezi německými Speedlink a finským Cmax. Zatímco Speedlink remizovali s BlackSouls, Cmax dokázali přehrát tým Epsilon, v němž dominují jména jako sec nebo plaekki. Předpokládá se však výhra německého týmu, neboť BlackSouls jsou v Clanbasi na druhém místě a remíza s nimi se proto cení. Osobně ale věřím, že Cmax předvedou minimálně alespoň velmi vyrovnanou hru.