Přejít k hlavnímu obsahu

PGS s novým týmem

11. 5. 2008 | 16:08
Skalní příznivci CoD4 na našho webu si pravděpodobně vybavují zprávu o novém klubu ve známé polské organizaci PGS Gaming! Tehdy byl propuštěn CS tým na úkor zcela nového seskupení pro hru Call of Duty 4! PGS tak vůbec jako první ze skupiny G7 přijali hráče Modern Warfare.Přestože tým se skládal z neznámých polských hráčů, vedení do něho vkládalo mnoho nadějí a prostředků. Výsledky se nedostavovaly. PGS se se svým CoD4 kádrem neprezentovalo téměř na žádné online nebo offline události. Po necelých pěti měsících se začlo jednat...Po spojení s Wilda D-LINK a tudíž novým sponzorem D-LINK se PGS rozhodlo angažovat do svých řad hvězdy, které zářily třeba v týmech FLS, Fear Factory nebo ultrafrag! marikkkk Lokacz r4z0rju Bukaj niCkelUvidíme jak se polský tým chytne mezi evropskou konkurencí! Hodně štěstí.
Výchozí obrázek



Skalní příznivci CoD4 na našho webu si pravděpodobně vybavují zprávu o novém klubu ve známé polské organizaci PGS Gaming! Tehdy byl propuštěn CS tým na úkor zcela nového seskupení pro hru Call of Duty 4! PGS tak vůbec jako první ze skupiny G7 přijali hráče Modern Warfare.

Přestože tým se skládal z neznámých polských hráčů, vedení do něho vkládalo mnoho nadějí a prostředků. Výsledky se nedostavovaly. PGS se se svým CoD4 kádrem neprezentovalo téměř na žádné online nebo offline události. Po necelých pěti měsících se začlo jednat...

Po spojení s Wilda D-LINK a tudíž novým sponzorem D-LINK se PGS rozhodlo angažovat do svých řad hvězdy, které zářily třeba v týmech FLS, Fear Factory nebo ultrafrag!

pl marikkkk
pl Lokacz
pl r4z0rju
pl Bukaj
pl niCkel

Uvidíme jak se polský tým chytne mezi evropskou konkurencí! Hodně štěstí.