Přejít k hlavnímu obsahu

Lleida Lan Party i ProLan dohrány

29. 4. 2008 | 18:13
Pro Lan Bologna 2Na jihu Evropy proběhly o víkendu dvě slušně dotované LAN party. První z nich je ProLan2 Blogona, známá offline akce díky CoD2 a úspěchu eSuby na ni. Ta se již podruhé uskutečnila v italském městečku Bologna, kam se sjely týmy převážně z Itálie, ale také Slovinska, Maďarska a Rakouska.Jelikož se ProLan2 účastnila italská elita, o vítězi bylo rozhodnuto takřka ještě před zahájením. Dorazily totiž týmy jako Impact, A.S Quadrifoglio nebo Inferno. Právě tato trojice samozřejmě nakonec stála na stupni vítězů.
Výchozí obrázek

Pro Lan Bologna 2


Na jihu Evropy proběhly o víkendu dvě slušně dotované LAN party. První z nich je ProLan2 Blogona, známá offline akce díky CoD2 a úspěchu eSuby na ni. Ta se již podruhé uskutečnila v italském městečku Bologna, kam se sjely týmy převážně z Itálie, ale také Slovinska, Maďarska a Rakouska.

Jelikož se ProLan2 účastnila italská elita, o vítězi bylo rozhodnuto takřka ještě před zahájením. Dorazily totiž týmy jako Impact, A.S Quadrifoglio nebo Inferno. Právě tato trojice samozřejmě nakonec stála na stupni vítězů.

Ve finále winners bracket se střetl Team Impact s A.S Quadrifoglio. Zápas dopadl lépe pro prvně zmiňované družstvo. Quadrifoglio se v dolní části pavouka ještě předvedli proti Inferno eSports, ale i zde nebyli úspěšní.

grandfinále
Itálie Team Impact [13:10] Inferno eSports Itálie
mp_citystreets

pořadí
Itálie Team Impact (1.000 € + 5 Ikari Mouse SteelSeries)
Itálie Inferno eSports (750 € + 5 Headset)
Itálie A.S Quadrifoglio (500 € + 5 MousePad
Slovinsko KRMELJSKA PJANA GARDA (250 €)


Lleida Lan Party


Druhá z nich, Lleida Lan Party, se odehrála ve Špnělsku. Přesně v městě Lleida, jak už napovídá sám název ake, stejně jako tomu bylo u ProLan Bologna. Dotace prizemoney pro první místo (€2250) přilákala nejlepší španělské kluby, ale také jedničku Portugalska k1ck.pt. Účast nejlepšího španělského týmu BlackSouls byla pro ostatní účastníky docela obávanou skuteřností.

Ačkoliv se snaha jiných družstev cení, stejně jako v případě první zmiňované LANky i zde se dalo velmi snadno odhadovat, které týmy usednou 'na bednu'. Boj o dva a čtvrtl tisíce EUR byl zakončen Velkým finále v neděli 27.4.

Ve winners bracket neokusili ani jednu prohru hráči BlackSouls. Ti porazili ve finále WB tým Nextlevel. Bitvu o postup do závěrečného zápasu ještě svedly týmy k1ck.pt spolu s overGame. Duel těchto dvou známých týmů dopadl lépe pro Portugalce a ti následně přehráli také BlackSouls.

grandfinále
Španělsko BlackSouls [16:26] k1ck.pt Portugalsko
mp_crash, mp_crossfire

pořadí

Portugalsko k1ck.pt (2250€)
Španělsko BlackSouls
Španělsko Nextlevel (x6tence)
Španělsko overGame



foto: tek9.org
Výherce Lleida Lan Party k1ck.pt