Přejít k hlavnímu obsahu

Olympijská pochodeň v rukou hráčů

17. 4. 2008 | 15:54
Na olympiádu v Pekingu se těší mnoho sportovních fanoušků, kteří budou opět fandit svému národnímu týmu. Příznivci progamingu budou navíc obohaceni o netradiční skutečnost - slavní online hráči se budou podílet na doprovodu olympijské pochodně.Ptáte-li se proč zrovna hráči počítačových her v Asii budou při pochodu slavnostního olympijského ohně, odpověď je jednoduchá. Čína chce upozornit na stále rychleji se vyvíjející sport, tedy e-sport.''One World, One Dream'' To je slogan olympijských her v Pekingu a server Gamespot China tvrdí, že se jedná také o myšlenku zařazení elektronického sportování jako plnohodnotnou disciplínu na olympiádu.
Výchozí obrázek
Na olympiádu v Pekingu se těší mnoho sportovních fanoušků, kteří budou opět fandit svému národnímu týmu. Příznivci progamingu budou navíc obohaceni o netradiční skutečnost - slavní online hráči se budou podílet na doprovodu olympijské pochodně.

Ptáte-li se proč zrovna hráči počítačových her v Asii budou při pochodu slavnostního olympijského ohně, odpověď je jednoduchá. Čína chce upozornit na stále rychleji se vyvíjející sport, tedy e-sport.

''One World, One Dream'' To je slogan olympijských her v Pekingu a server Gamespot China tvrdí, že se jedná také o myšlenku zařazení elektronického sportování jako plnohodnotnou disciplínu na olympiádu.

Pochodeň projde rukami čínských hráčů a jednoho z nejbohatších korejských Warcraft playerů.

Korea Jae Ho Jang - Moon
Čína Xiao Feng Li - Sky
Čína Junchun Sha - Pj
Čína Chenglong Zhou - sai
Čína Lei Shen - Leilei
Čína Wei Ding - Jaystar
Čína Jia Sheng - xiaobai
Čína Dapeng Chen