Přejít k hlavnímu obsahu

EC XVII play-off, kompletní informace

29. 4. 2008 | 16:56
1.kolo play-off eSuba (25:23) insidiae Sample This (25:22) nGize Team Dignitas (25:10) intense DIGNITRON CMAX.gg (xx:xx) BlackSouls KomaCrew (xx:xx) k1ck eSports Epsilon (xx:xx) Oslo Lions H2k-Gaming (xx:xx) SPEED-LINK k1ck eSports (xx:xx) SK-Gaming První EuroCup pro hru Call of Duuty 4 pokročil do další fáze. Z celkového počtu 32. týmů se do play-off probojovalo pouze 16 nejlepších, které se umístily v základních skupinách na prvním a druhém místě. ČR zastupuje kádr eSuby!
Výchozí obrázek


1.kolo play-off

Česko eSuba (25:23) insidiae Finsko
Nizozemí Sample This (25:22) nGize Německo
Evropská Unie Team Dignitas (25:10) intense DIGNITRON Slovinsko
Finsko CMAX.gg (xx:xx) BlackSouls Španělsko
Nizozemí KomaCrew (xx:xx) k1ck eSports Portugalsko
Finsko Epsilon (xx:xx) Oslo Lions Norsko
Francie H2k-Gaming (xx:xx) SPEED-LINK Německo
Finsko k1ck eSports (xx:xx) SK-Gaming Německo

První EuroCup pro hru Call of Duuty 4 pokročil do další fáze. Z celkového počtu 32. týmů se do play-off probojovalo pouze 16 nejlepších, které se umístily v základních skupinách na prvním a druhém místě. ČR zastupuje kádr eSuby!

Základní skupiny

EDIT: První zprávy hovořily o postupu UF Gaming do play-off na úkor eSuby. Český tým díky vzájemnému zápasu s tímto polským týmem nakonec bude v play-off místo nich.
Pro oko českého fanouška je obrovským zklamáním absence týmu DEFEATERS, který měl zdařilejší start než konkurence z eSuby. První část EuroCupu XVII však byla smolná pro mnoho dalších klubů. Na nepostupových příčkách se tak ocitly rovněž celky největších multiklanů jako Tek9, MeetYourMakers, 4Kings nebo Rosklide Ravens.

V této jinak prestižní online soutěži se představily dva kádry ČR. Mimo eSuby si EuroCup zahráli také DEFEATERS. Ti začli velmi dobře výhrou proti Ravens, ovšem jejich cestu ve skupině E jim zatarasili nejprve Oslo Lions a následně Dignitas. Česká jednička nezvládla své souboje ve skupině B, když nejprve nečekaně prohrála proti Finům z k1ck a po vyhraném zápase s UF prohrála proti Reason. Právě výhra nad UF jim zajistila postup do play-off, ačkoli v základní skupině okupovala eSuba třetí místo, vzájemný zápas s Poláky pro ně dopadl lépe.

Play-off

I přes některá překvapení v základních skupinách se do play-off dostala favorizovaná družstva jako třeba SK Gaming, H2K nebo KomaCrew. Ještě před zahájením play-off je velmi těžké odhadovat výherce sedmnáctého EuroCupu, který pravidelně pořádá server ClanBase.com

Sázkaři na našem webu se můžou již teď těšit na velký počet sázkových příležitostí, včetně lákavých kurzů pro Celkového vítěze ECXVII CoD4! Ještě dnes bychom vám společně s Frankiem měli přinést právě na první kolo play-off Tipy Frenkýho a Gejma.


Názory profesionálních hráčů

Nizozemí Roychez (CMAX):
Sample This > nGize
Team Dignitas > intense DIGNITRON
CMAX.gg > BlackSouls
KomaCrew > k1ck eSports
Epsilon < Oslo Lions
H2k-Gaming > SPEED-LINK
k1ck eSports < SK-Gaming

Norsko GiZzoR (Oslo Lions):
Sample This > nGize
Team Dignitas > intense DIGNITRON
CMAX.gg > BlackSouls
KomaCrew > k1ck eSports
Epsilon < Oslo Lions
H2k-Gaming < SPEED-LINK
k1ck eSports < SK-Gaming

Polsko CRiXon (UF):
Sample This > nGize
Team Dignitas > DIGNITRON
CMAX.gg < BlackSouls
KomaCrew > k1ck eSports
Epsilon > Oslo Lions
H2k-Gaming > SPEED-LINK
k1ck eSports > SK-Gaming
(zdroj: komentáře Tek9.org)

Shrnutí

V EuroCupu se bojuje o €1600Systém double-elimination16 týmů v play-off