Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Major Series play-off

23. 5. 2008 | 10:49
A je to tady! Po několika týdnech se dohrály všechny zápasy základních skupin první sezóně pro hru Call of Duty 4 EMS, neboli ESL Major Series. Tu můžete sledovat na stránkách Electronic Sports League. Přes kvalifikační zápasy se probojovalo pětadvacet celků, které byly rozlosovány do pěti skupin. Z každé skupiny postoupila první trojice teamů. Team na prvním místě ve skupině postupuje přímo do playoff, kdežto druhý a třetí celek se o postup musí ještě poprat a to ve vyřazovacím systému. Z těchto zápasů vzejdou čtyři vítězové, kteří se posléze připojí k prvním teamům v playoff. Nesmíme zapomenout také zmínit český squad DEFEATERS, který se umístil na třetím místě ve skupině A, kde měl velkou konkurenci a přesto má nyní velkou naději postupu mezi osmičku nejlepších. Na všechny tyto zápasy si můžete vsadit.
Výchozí obrázek

A je to tady! Po několika týdnech se dohrály všechny zápasy základních skupin první sezóně pro hru Call of Duty 4 EMS, neboli ESL Major Series. Tu můžete sledovat na stránkách Electronic Sports League. Přes kvalifikační zápasy se probojovalo pětadvacet celků, které byly rozlosovány do pěti skupin. Z každé skupiny postoupila první trojice teamů. Team na prvním místě ve skupině postupuje přímo do playoff, kdežto druhý a třetí celek se o postup musí ještě poprat a to ve vyřazovacím systému. Z těchto zápasů vzejdou čtyři vítězové, kteří se posléze připojí k prvním teamům v playoff. Nesmíme zapomenout také zmínit český squad Česko DEFEATERS, který se umístil na třetím místě ve skupině A, kde měl velkou konkurenci a přesto má nyní velkou naději postupu mezi osmičku nejlepších. Na všechny tyto zápasy si můžete vsadit.

Postupující z jednotlivých skupin:

Skupina A:

1. Německo Team SPEED-LINK
2. Švédsko fnatic
3. Česko DEFEATERS

 

Skupina B:

1. Evropská Unie Team Dignitas
2. Německo Heroes Area
3. Rakousko Orange

 

Skupina C:

1. Německo choZen
2. Polsko tempus moriendi
3. Evropská Unie TEK9 Networks

 

Skupina D:

1. Nizozemí LowLandLions
2. Německo SK-Gaming
3. Dánsko Roskilde Ravens

 

Vyřazovací systém je následující: A2 vs B3, A3 vs B2, C2 vs D3 and C3 vs D2

 

Švédsko Fnatic [xx:xx] Orange Rakousko

(1.7 | 3 | 2.3)

Nedalo mi to a zeptal jsem se hráče Orange na jeho pocity před zápasem s horkým favoritem na bednu.

Orange|Dion: Cítíme se velice uvolněně před tímto velkým zápasem. Osobně nemáme co ztratit, nechceme být pod tlakem a budeme se soustředit pouze na naši hru. Máme nového hráče ALU a sním jsme ještě lepší, než kdykoliv předtím, ale na druhou stranu jsme neměli moc času na sehrání, protože měl poslední dny několik zkoušek. Není žádné tajemství, že fnatic je papírově favorit zápasu, ale jsme sebevědomí a myslím si, že jim budeme dobrým soupeřem.

 

 

Česko DEFEATERS [xx:xx] Heroes Area Německo

(2.15 | 3 | 1.85)

 

Evropská Unie Tek-9 vs SK-Gaming Německo

(2.15 | 3 | 1.8)

Polsko Tempus moriendi vs Roskilde Ravens Dánsko

(2.2 | 3 | 1.8)

 

 

Zeptal jsem se hráče Ravens fRiJeC, jak se cítí před tímto zápasem, jaká je aktuální forma celého teamu a co říká na svého soupeře.

Nijak se necítím, pro mě je to jako každý jiný online zápas, které hrajeme. Nedali jsme do přípravy tolik snahy, protože se soustředíme spíše na LAN akce a na cupy. A k té naší formě, ta není opravdu moc dobrá. Máme 2 nové hráče, kteří měli pouze 2 týdny na sehrání. O soupeři toho moc nevím, nikdy jsme s nimi nehráli, takže si ani nedokážu tipnout, jak bude zápas probíhat.

 

Teamy postupující přímo do Play off:

Německo Team Speed-link [xx:xx] ….

Evropská Unie Team Dignitas [xx:xx] ….

Německo choZen [xx:xx] ….

Nizozemí LowLandLions [xx:xx] ….

 

Ceny:

1st. €750
2nd. €450
3rd. €300

Autorem tohoto článku je Česko Frank1e_, já jsem udělal pouze úpravy.