Přejít k hlavnímu obsahu

kEvin míří z TLR rovnou ke SPEED-LINK

Na německé špici CoD4 scény je nyní rušno. V přehledu zpráv zajímavých přestupů jsem vás informoval o posilách v týmu The Last Resort. Z něho však odešel velmi zkušení Němec Kevin Frühling známý jako kEvin.Téměř ihned co opustil sdružení TLR, byl osloven německými Speed-link! I v tomto slavném týmu se však změnila sestava a jeho jádro již tvoří zcela jiní hráči, než na které jsme byli zvyklí dříve.
Výchozí obrázek

Na německé špici CoD4 scény je nyní rušno. V přehledu zpráv zajímavých přestupů jsem vás informoval o posilách v týmu The Last Resort. Z něho však odešel velmi zkušení Němec Kevin Frühling známý jako Německo kEvin.

Téměř ihned co opustil sdružení TLR, byl osloven německými Speed-link! I v tomto slavném týmu se však změnila sestava a jeho jádro již tvoří zcela jiní hráči, než na které jsme byli zvyklí dříve.

Nový mladík v řadách SL bude zastupovat Německo asseta (Marcel Schonlau), kterému nyní připadá více učení ve škole a nemá dostatek času pro hru ve Speed-link. S kEvinem by chtěl kapitán týmu Německo smithz (Robert Krivka) dosáhnout co nejlepších výsledků v probíhajícím turnaji ESL MS. Soustředit se budou Němci ze SL také na ESL AS a ClanBase EC.

sestava Speed-link:
Německo smithz (Robert Krivka)
Německo gene (Eugen Beilemann)
Německo juL (Marco Barasi)
Německo kEvin (Kevin Frühling)
Německo niTro (Ralf Beyer)
Německo sM!Ty (Tim Ebert)

zápasy Speed-link:
14.5. Speed-link [12:12] Fnatic

Z offline akcí by se němečtí SLka měli předvést na AEF i eXperience LAN. Hodně štěstí.
team-sl.com