Přejít k hlavnímu obsahu

Begrip angažují CoD4 squad

24. 4. 2008 | 19:47
Až čtvrté pokračování hry Call of Duty přivábilo manažery slavných CS organizací k zásadnímu kroku - přijetí CoD4 squadu. Po vzoru 4Kings, Fnatic, SK Gaming a MYM se tak do Modern Warfare zapojuje tým Begrip!Do švédského multiklanu míří tým sTRASH. Navzory tomu, že jeho vznik se datuje defakto pouze měsíc zpět, se rozhodlo vedení Begrip pro angažování onoho kádru. Strash se totiž zúčastnili CODQCUPU a bez jediné porážky vyhráli svou skupinu. Podařilo se jim také přehrát velmi favorizovaný a motivovaný klub MeetYourMakers. Zastaveni v turnaji byli až Reason Gaming a švédští TRASH tak obsadili pěkné 5.-8. místo.
Výchozí obrázek


Až čtvrté pokračování hry Call of Duty přivábilo manažery slavných CS organizací k zásadnímu kroku - přijetí CoD4 squadu. Po vzoru 4Kings, Fnatic, SK Gaming a MYM se tak do Modern Warfare zapojuje tým Begrip!

Do švédského multiklanu míří tým sTRASH. Navzory tomu, že jeho vznik se datuje defakto pouze měsíc zpět, se rozhodlo vedení Begrip pro angažování onoho kádru. Strash se totiž zúčastnili CODQCUPU a bez jediné porážky vyhráli svou skupinu. Podařilo se jim také přehrát velmi favorizovaný a motivovaný klub MeetYourMakers. Zastaveni v turnaji byli až Reason Gaming a švédští TRASH tak obsadili pěkné 5.-8. místo.

Hráči v sestavě Begrip se řadí na špici švédské scény. Známi jsou z týmů Northern Darkness, rdy4 nebo OMG_ninjas. Server Gotfrag uvedl, že Begrip se pokusí společně s konkurenty z Fnatic vrátit švédskou komunitu na naprostý vrchol, tedy tam, kam to dotáhli legendy z WHO.

Organizace Begrip jako takový prý mluvila s mnoha klany, ale volba pro sTRASH byla jednoznačná. Lidé se znají a velmi dobře spolu vychází - v neposlední řadě jsou všichni ze Švédska. Jejich chuť cestovat po LAN party nakonec přesvědčila Vasilie Richardssona, hlavního manažera Begrip.

sestava Begrip:
Švédsko Conney Sjöberg - KyoChi
Švédsko Andreas Forsberg - midnajt
Švédsko Tom Andersson - Multra
Švédsko Kalle Carldén - FrGzR
Švédsko Isak Danielsson - Isaak

Přeji novému týmu hodně úspěchů. Doufám, že se co nejdříve objeví na dobře obsazené LAN party a ukáží tak své umění.