Přejít k hlavnímu obsahu

Tipy Frenkýho a Gejma: EMS Week3

27. 4. 2008 | 09:30
Analýza zápasů podle CoD4 bookmakerů United-Games. V nepravidelných, ale častých, intervalech budeme připravovat pro naše sázkaře a fanoušky Call of Duty 4 sázkové příležitosti s podrobnějším popisem. Nyní se můžete podívat na zápasy třetího hracího období ESL Major Series. Ivan 'gaMe' Karas a Vojta 'Frankie' Souček H2K [xx:xx] Heroes lu h2k: RaigeKi, Vazy, Xander, gus, rukkaelu Her: AlEx2, Bounty, Fine, Surreal, solu27.4.0820:00mp_backlot(1.8 | 3.5 | 2.2)Francouzský squad H2K (ex oXmoze) patří zcela jistě k evropské smetánce. Druhé kolo na mapě mp_strike jim přineslo ovoce po výhře nad Ultima Ratio 13:11. Jejich oponent ve třetím kole, Heroes Area, si dokázal poradit s portugalským klubem k1ck, který vyhrál Tek9Powercup. Heroes Area budou mít těžkou úlohu. Dignitas [xx:xx] k1ck.pt lu Dig: Mick, black, raz, SKO, plaZmalu k1: CRIS, Harad, marvino, nOrMaN, zipEh27.4.0820:00mp_backlot(1.6 | 3.3 | 2.4)Ačkoliv momentální forma Dignitas není úplně stoprocentní, Briti nastoupí do zápasu coby favorit utkání. Tým k1ck zaznamenal ve druhém kole porážku proti Heroes Area, takže bude muset vydat hodně sil právě do duelu s Dignitas. Kádr vedený Mickem bude rozhodně chtít udržet zápas pod svou kontrolou, ale kurz 2.4 na k1ck stojí za trochu riskování...Vyjádření hráče SKA:Naše forma je dobrá a myslím, že můžeme vyhrát, protože hrajeme koncentrovaně. Mapa backlot je má oblíbená a jako tým nám jde taky dobře. Naše poslední výsledky to dokazují i proti týmům jako MYM nebo DFS. Motivated [xx:xx] Ultima lu mot: pnk, templar, frost, longbow, xtophlu ultima: jotschy, alu, dion, raw, VANHAM27.4.0820:00mp_backlot(2.1 | 3.4 | 1.8)Ultima Ratio zatím neprohráli na Clanbase ani jednou a v ESL si vedou také dobře. Těsná prohra ve druhém kole s H2K určitě tým nikterak nerozhodila, ba naopak. Ultima se zítra střetne s francouzským kádrem Motivated, který zatím neodehrál zápas druhého kola s Dignitas. Sázkaři, dávejte však pozor na překvapení. Kurz 1.8/2.1 nenaznačuje příliš velkou tutovku na tiketu. SPEED-LINK [xx:xx] Cmax lu SL: asset, gene, n1Tro, sMiTy, smithzlu Cmax: sarjne, Laquan, elid, FeanorR, ferdi27.4.0820:00mp_backlot(1.9 | 3.6 | 2.2)Match, který by mohl skončit remízou. To je střetnutí mezi německými Speedlink a finským Cmax. Zatímco Speedlink remizovali s BlackSouls, Cmax dokázali přehrát tým Epsilon, v němž dominují jména jako sec nebo plaekki. Předpokládá se však výhra německého týmu, neboť BlackSouls jsou v Clanbasi na druhém místě a remíza s nimi se proto cení. Osobně ale věřím, že Cmax předvedou minimálně alespoň velmi vyrovnanou hru. 
Výchozí obrázek

Analýza zápasů podle CoD4 bookmakerů United-Games. V nepravidelných, ale častých, intervalech budeme připravovat pro naše sázkaře a fanoušky Call of Duty 4 sázkové příležitosti s podrobnějším popisem. Nyní se můžete podívat na zápasy třetího hracího období ESL Major Series.

Ivan 'gaMe' Karas a Vojta 'Frankie' Souček

  Francie H2K [xx:xx] Heroes Německo
lu h2k: RaigeKi, Vazy, Xander, gus, rukkae
lu Her: AlEx2, Bounty, Fine, Surreal, solu

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.8 | 3.5 | 2.2)

Francouzský squad H2K (ex oXmoze) patří zcela jistě k evropské smetánce. Druhé kolo na mapě mp_strike jim přineslo ovoce po výhře nad Ultima Ratio 13:11. Jejich oponent ve třetím kole, Heroes Area, si dokázal poradit s portugalským klubem k1ck, který vyhrál Tek9Powercup. Heroes Area budou mít těžkou úlohu.


  Velká Británie Dignitas [xx:xx] k1ck.pt Portugalsko
lu Dig: Mick, black, raz, SKO, plaZma
lu k1: CRIS, Harad, marvino, nOrMaN, zipEh

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.6 | 3.3 | 2.4)

Ačkoliv momentální forma Dignitas není úplně stoprocentní, Briti nastoupí do zápasu coby favorit utkání. Tým k1ck zaznamenal ve druhém kole porážku proti Heroes Area, takže bude muset vydat hodně sil právě do duelu s Dignitas. Kádr vedený Mickem bude rozhodně chtít udržet zápas pod svou kontrolou, ale kurz 2.4 na k1ck stojí za trochu riskování...

Vyjádření hráče SKA:
Naše forma je dobrá a myslím, že můžeme vyhrát, protože hrajeme koncentrovaně. Mapa backlot je má oblíbená a jako tým nám jde taky dobře. Naše poslední výsledky to dokazují i proti týmům jako MYM nebo DFS.


  Nizozemí Motivated [xx:xx] Ultima Rakousko
lu mot: pnk, templar, frost, longbow, xtoph
lu ultima: jotschy, alu, dion, raw, VANHAM

27.4.08
20:00
mp_backlot
(2.1 | 3.4 | 1.8)

Ultima Ratio zatím neprohráli na Clanbase ani jednou a v ESL si vedou také dobře. Těsná prohra ve druhém kole s H2K určitě tým nikterak nerozhodila, ba naopak. Ultima se zítra střetne s francouzským kádrem Motivated, který zatím neodehrál zápas druhého kola s Dignitas. Sázkaři, dávejte však pozor na překvapení. Kurz 1.8/2.1 nenaznačuje příliš velkou tutovku na tiketu.


  Německo SPEED-LINK [xx:xx] Cmax Finsko
lu SL: asset, gene, n1Tro, sMiTy, smithz
lu Cmax: sarjne, Laquan, elid, FeanorR, ferdi

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.9 | 3.6 | 2.2)

Match, který by mohl skončit remízou. To je střetnutí mezi německými Speedlink a finským Cmax. Zatímco Speedlink remizovali s BlackSouls, Cmax dokázali přehrát tým Epsilon, v němž dominují jména jako sec nebo plaekki. Předpokládá se však výhra německého týmu, neboť BlackSouls jsou v Clanbasi na druhém místě a remíza s nimi se proto cení. Osobně ale věřím, že Cmax předvedou minimálně alespoň velmi vyrovnanou hru.

 

  Itálie Impact [xx:xx] UF Gaming Polsko
lu Impact: George, jimmy, Puma, shade, Matrix
lu UF: cow, cRx, Waffen, rFame, f4l3czk4

27.4.08
20:00
mp_backlot
(2.3 | 3.5 | 1.7)

Tento duel bude jistě velice vyrovnaný. Je to dáno také tím, že oba teamy se pohybují na stejné bodové hranici v CB. Pokud se podíváme na předešlé zápasy těchto celků v EMS, tak můžeme vidět, že UF-Gaming prohráli s L3 13:8 a Team Impact zase 3:13 s A.S. Quadrifoglio. Oba teamy stále bojují v EuroCupu, ale v neděli večer jeden z nich prohraje. Kdo to bude? To se nechme překvapit.

 


Německo SK Gaming [xx:xx] Phantoms Francie
lu SK: iFEAR, flie, thunder, moKAI, Respawn
lu Phantoms: CroCop, arwen, freddd, kiejzn, nrvn

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.8 | 3.4 | 2.3)

SK Gaming je velmi zkušeným družstvem, které podává solidní výkony v těžkých zápasech. Právě tato skutečnost z Němců dělá favorita utkání. Phantoms Gaming se určitě pokusí o překvapení a vydá maximum sil proti SK, týmů, který má na svém kontě již několik úspěchů. Německý kádr prohrál ve druhém kole EMS proti Italům z Team Impact a to se vedení multiklanu zcela jistě nelíbilo. I proto se dá předpokládat, že squad vedený iFEATdilemmem zítra zvítězí.

 


  Švédsko Fnatic [xx:xx] Epsilon Finsko
lu Fnatic: mint, Tidde, LinQan, zEm, odyx
lu Epsilon: id3, sec, Deemi, Plaekki, Konna

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.7 | 3.5 | 2.2)



Duel mezi těmito celky bych přirovnal k souboji dvou španělských fotbalových teamů, Barceloně a Realu Madrid. Tento zápas bude určitě velice zajímavý, nemluvě o tom, že je velice prestižní. Teamu Epsilon se v předešlém kole moc nedařilo, když prohráli s Team CMAX, stejně tak Fnatic, které potrápili kluci z DEFEATERS a uhráli tak cenou remízu. Snad se dočkáme krásné a vyrovnané hry, avšak větší šance na výhru má švédský celek.


  Německo nGize [xx:xx] Ocrana Německo
lu nGize: Lynx, rezzyy, dexterrr, z1N, morpH
lu Ocrana: Isi, reflexzeR, gear, neo, FlinN

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.7 | 3.3 | 2.3)


Legendární Ocrana je zpět v podobě teamu BioXar, který změnil své barvy teprve nedávno a proti nim celek, ze stejné země, nGize. Souboj těchto Německých velikánů může dopadnout všelijak, ale jako favorit je tady určitě nGize, kteří si drží 25. příčku na Clanbasi a také v minulém kole EMS porazili skvělým výkonem Tek-9. Uvidíme, jak si proti nim povede team, jehož jméno znají všichni hráči CoD1.

Vyjádření teamového kapitána Isiho:
V Neděli 27. Dubna máme naši první velkou zkoušku v zápase proti nGize. Je to pro nás velice důležitý zápas a budeme se něj usilovně připravovat. nGize je velmi stálý a úspěšný německý team, který má spoustu mezinárodních zkušeností. Poslední zápasy proti nim byly vždy velmi těsné. Myslím, že nyní to bude opět vyrovnané, ale nyní s vítězstvím pro Ocranu.
Lets die! best regards.

  Velká Británie 4Kings [xx:xx] ESC Gaming Rakousko
lu 4Kings: beNN, corp, georgie, wiz, vasquez
lu ESC: eqklipse, shuuka, wara, vicEEE, phil

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.8 | 3.6 | 2.2)


Podle názvu byste spíše tipovali vítěze na 4Kings, ovšem pravda může být opačná. Čtyřem králům se nedaří tak jako kdysi, i když v prvním kole EMS remizovali s nGize. V Evropské clanbasi se pohybují kolem 215. místa, což pro tento team je velice málo. Proti nim se postaví rakouský squad ESC Gaming. Linemax. Ten v EMS nezažívá šťastné chvíle. Od Tek-9 dostal výprask 13:4 a druhé kolo zatím neodehráli. Zde by ovšem 4K měli bezpečně uhrát 13 bodů.

  Evropská Unie Tek-9 [xx:xx] tempus moriendi Polsko
lu Tek-9: Ozwald, davy, haya, strelok, kAMMYz
lu tempus: crol, Crazy, VENTOX, doomciak, M4rko

27.4.08
20:00
mp_backlot
(1.65 | 3.5 | 2.3)

Tek-9 už jednou v EMS poznali, jaké je to prohrát, když v druhém kole prohráli s nGize 9:13. Nyní však mají v plánu zase vyhrát. Stojí proti nim soupeř, který je od nich vzdálen přes 70 příček v Evropské clanbasi. Jedná se o polský tým Tempus moriendi, který dokázal, v prvním kole, porazit Ocranu (BioXar) jednoznačným výsledkem 13:3. Nyní si však Tek-9 vítězství vzít nenechá.

Vyjádření hráče doomciaka:
Trénovali jsme velice tvrdě na zápas proti Tek-9. Nejsou tak silní jako bývali v CoD2. Budeme hrát tak dobře, jak jen umíme a budeme se snažit vyhrát. Favoritem je samozřejmě Tek-9, ti musí tento zápas vyhrát, jestliže chtějí postoupit do playoff. Také pingy budou hrát v jejich prospěch, ale na to jsme už zvyklí. Myslím, že to bude rozhodující a zajímavý zápas.

  Česko DEFEATERS [xx:xx] BlackSouls Španělsko
lu DFS: trume finte ivanhoe nex trunk
lu Bsouls: BroN, Ex3cuTor, Fifty, Vorh, sebas

1.5.08
21:00
mp_backlot
(2.05 | 3 | 1.95)

Toto bude opravdu top zápas. DFS CB rank 4 vs BS CB rank 2. O zábavu bude jistě postaráno na mapě mp_backlot. Bylo velice obtížné tady určit favorita, nebo jen team, který by mohl být lepší. Zatímco DFS už z EuroCupu vypadli, tak BS stále pokračují. Zato v EMS je to velice vyrovnané, oba celky remizovaly v druhém kole. Český team s Fnatic a Černé duše s Team Speed Link. Budeme to brát ovšem podle ranku, tak lehkým adeptem na výhru je španělský team, ale češi potočí.