Přejít k hlavnímu obsahu

Antwerp eSports Festival - pozvané týmy

3. 5. 2008 | 12:11
Ke konci února se začalo mluvit o veliké LAN party nesoucí název Antwerp eSports Festival. Událost se bude konat v Belgii, městě Antwerpy. Příliš podrobností k AeF zatím není k dispozici, ale na oficiálních stránkách akce nás mile překvapí jasně viditelné prizemoney €30000!Festival nahrazuje Outpost On Fire LAN party, která v předešlých ročnících měla rozsáhlou škálu příznivců a český tým eSuba na ni dokonce získal třetí místo. Antwerp eSports Festival bude hostit turnaj pro Fifa08 a Call of Duty 4!
Výchozí obrázek
Ke konci února se začalo mluvit o veliké LAN party nesoucí název Antwerp eSports Festival. Událost se bude konat v Belgii, městě Antwerpy. Příliš podrobností k AeF zatím není k dispozici, ale na oficiálních stránkách akce nás mile překvapí jasně viditelné prizemoney €30000!

Festival nahrazuje Outpost On Fire LAN party, která v předešlých ročnících měla rozsáhlou škálu příznivců a český tým Česko eSuba na ni dokonce získal třetí místo. Antwerp eSports Festival bude hostit turnaj pro Fifa08 a Call of Duty 4!

Práve hra CoD4 nás v této novince nejvíce zajímá. Byly totiž oznámeny pozvané týmy, mezi nimiž můžeme spatřit zmiňovanou českou jedničku, eSubu. Velice milým překvapením je také pozvání dvou amerických a jednoho kanadského týmů.

Německo SK Gaming
Nizozemí Komacrew
Švédsko Fnatic
Kanada EG
Belgie LowLandLions
Evropská Unie TEK9 Networks
Velká Británie Team Dignitas
Velká Británie MYM
Velká Británie Reason
Velká Británie 4kings
Francie H2K
USA Team Pandemic
USA neXus
Česko eSuba
Dánsko Roskilde Ravens
Polsko UF Gaming

Mimo šestnáctku pozvaných bude mít příležitost ještě dalších 32 klubů. Registrace budou spuštěny v neděli 11.května (19:00). Místem konání je hotel Hilton v Antwerpách. Celá akce proběhne ve dnech 25.-27. července.

Lístek na Antwerp eSports Festival stojí €350 (5 + 1 osoba)

Více informací bude postupně doplněno... STRÁNKY