Přejít k hlavnímu obsahu

Antwerp eSports Festival s Tek-9

22. 2. 2008 | 16:27
Outpost On Fire #3 nebude, nahradí ji Antwerp eSports Festival.LAN party označená jako OOF se minulý rok těšila druhému dílu a Česká republika na ní měla dokonce dvojí zastoupení. Esuba a CZklan se vydaly do belgického herního centra Outpost. Zatímco CZklan vypadl v základní skupině, eSuba vybojovala výsledné třetí místo a s ním €500.Před dvěma hodinami se na stránkách Tek-9 objevila zpráva o tom, že se nebude konat třetí pokračování LAN Outpost On Fire. Nahradit by ji však měla jiná offline událost - Antwerp eSports Festival.
Výchozí obrázek
Outpost On Fire #3 nebude, nahradí ji Antwerp eSports Festival.

LAN party označená jako OOF se minulý rok těšila druhému dílu a Česká republika na ní měla dokonce dvojí zastoupení. Esuba a CZklan se vydaly do belgického herního centra Outpost. Zatímco CZklan vypadl v základní skupině, eSuba vybojovala výsledné třetí místo a s ním €500.

Před dvěma hodinami se na stránkách Tek-9 objevila zpráva o tom, že se nebude konat třetí pokračování LAN Outpost On Fire. Nahradit by ji však měla jiná offline událost - Antwerp eSports Festival.

K události zatím není zveřejněno příliš informací. V bodech se však ví, že se pro hry Call of Duty 4 a Fifa 08 rozdá €30000 a dá se předpokládat, že prizemoney ještě vyroste. Datum konání je plánováno na 25.-27.července v Hilton Hotel Antwerp.

- esportsfestival