Přejít k hlavnímu obsahu

Strach je cestou na stranu temné síly! Do boje se povolává Obi-Wan Kenobi

21. 5. 2022 | 08:44 Fortnite Turnaj
Úniky naznačují, že Darth Vader může být hlavní postavou battle passu příští sezóny. Bylo tak nutné vyvážit síly. V další velké spolupráci přichází do Fortnite hrdina Star Wars, legendární Obi-Wan Kenobi.
Set kosmetiky Obi-Wan Kenobi
Set kosmetiky Obi-Wan Kenobi
Zdroj: Epic Games

Nový Obi-Wan Kenobi outfit dorazí do item shopu v noci ze čtvrtka na pátek 27. května. Jedná se o spolupráci Epic Games a Disney+, která souvisí s vydáním nového sériálu Obi-Wan Kenobi na Disney+ přesně v den příchodu skinu do obchodu. Legendárního mistra Jedi navíc doprovází výběr odpovídající kosmetiky. Kosmetická sada Obi-Wan obsahuje skin, krumpáč podobný noži, padák, batoh, emote a načítací obrazovku. Hráči však očekávali, že krumpáčem bude světelný meč. Opět však budou zklamáni.

Obi-Wan Kenobi ve Fortnite
Obi-Wan Kenobi ve Fortnite
Foto: Epic Games

Přestože balíček bude v obchodě dostupný 27. května, vybraní hráči ho mohou dostat do rukou již dříve tím, že budou soutěžit ve speciálním turnaji Obi-Wan Kenobi již tuto neděli 22.května. 

Tento cup bude proíhat v režimu pro dua a v klasickém battle royale, takže je povoleno stavění. Navíc budou pro tento turnaj k dispozici také světelné meče a blasterové pušky E-11. Turnaj proběhne ve všech regionech a vítězové dostanou šanci vyhrát skin Obi-Wan Kenobi a Desert Essentials Back Bling.
 

Obi-Wan Kenobi cup
Obi-Wan Kenobi cup
Foto: Epic Games

V evropském regionu je pro získání skinu a batohu potřeba se umístit v turnaji do 1250 příčky. Souboj začne v 15 hodin našeho času a potrvá tři hodiny. Během nich máte šanci odehrát maximálně 10 her. 

Zatímco se hráči připravují na turnaj, spor mezi IO a The Seven pokračuje a ukáže se, zda Obi-Wan bude ve vývoji celé situace hrát klíčovou roli.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.