Přejít k hlavnímu obsahu

Konec čtení knih na Twitchi! Streamerka dostala ban za literaturu

23. 5. 2022 | 07:00 Twitch
Myslíte si, že Twitch už neví, za co banovat a důtky uděluje i za sebemenší hlouposti? Jsme tu s municí pro podpoření vašeho názoru. Představujeme vám streamerku, která dostala ban za předčítání romanticko-zábavné literatury.
AbelinaSabrinaRios
AbelinaSabrinaRios
Zdroj: YouTube.com/AbelinaSabrinaRios

Lidé jsou na Twitchi banováni za různé důvody. Někdo je z toho tak zoufalý, že vyhrožuje útokem na samotnou základnu Twitche, někdo ani svůj důvod nezná. Tak jako tak, občas se prostě stane, že platforma zabanuje tvůrce omylem. Jak to vypadá, právě to je případ streamerky Abelina Sabrina Rios, která dostala ban za, a teď se podržte, čtení literatury!

Nejednalo se přitom o žádnou peprnou literaturu plnou sexu a násilí alá Zaklínač, ale  Ice Planet Barbarians od Ruby Dixon. Kniha popisuje cestu mladé ženy, která byla zajata mimozemšťany a lásku mezi člověkem, Georgie Carruther a mimozemšťanem s jménem Vektal – jedná se tedy o obdobu Romea a Julie.

Zpět ke streamerce. Ta dostala ban za sexuálně zavádějící obsah, který porušuje pravidla Twitche. To, že kniha nic barvitého nepopisuje, už nikoho nezajímá. 

Dokonce jsem tento typ knížek nečetla sexuálním způsobem. Ice Planet Barbarians je napsána tak, aby byla zábavná a trochu hloupá – jedná se o komedii, u které se má člověk zasmát. Co to tedy sakra je,
stěžuje si streamerka na Twitteru.

Streamerka je v době psaní článku stále zabanovaná. Spousta lidí si ale stěžuje, že Twitch už zachází moc daleko. Zdalipak tak bude v nejbližší době znovu vpuštěna na Twitch, je záhadou.

Štítky: Twitch, BAN
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.